Wat doet de waarde van Metacade na samenwerking met Polygon?

Petra van der Werf


Dit artikel is een ingezonden stuk, geen financieel advies en valt buiten de verantwoordelijkheid van Crypto Insiders. Beleggen brengt risico’s met zich mee. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. Om gratis nieuws mogelijk te maken bevatten sommige uitingen affiliate hyperlinks. Dit kost jou als lezer niets.


Terwijl de wereld van crypto zich uitbreidt, zoeken slimme investeerders voortdurend naar trends en kansen die aanzienlijke groei door innovatie beloven. In een recente ontwikkeling die schokgolven door de blockchain en gaming communities heeft gestuurd, heeft het populaire play-to-earn (P2E) gaming platform Metacade zojuist een baanbrekende samenwerking aangekondigd met Polygon, een toonaangevende naam in blockchain technologie.

Deze strategische alliantie lijkt nieuwe wegen te openen voor groei voor het native token van Metacade, MCADE. Hierdoor wordt het een interessant vooruitzicht voor zowel doorgewinterde als potentiële investeerders.


🔔 Vandaag: €56 goud gratis

De bliksemsnelle vooruitgang van Metacade in 2023

Metacade heeft een snel ontwikkelingstempo laten zien. Na een indrukwekkend succes van de token presale ter waarde van $16,4 miljoen in april 2023, maakt dit door de community aangestuurde GameFi platform aanzienlijke vooruitgang.

Een belangrijke mijlpaal doemt op met de aanstaande lancering van het Metacade mainnet in oktober 2023. Dit sluit aan bij de introductie van nieuwe games die zijn ontwikkeld in samenwerking met MetaStudio, een spannende en innovatieve gamingstudio. De samenwerking met MetaStudio bloeit, wat wordt benadrukt door NFT releases en de populaire Rune Realms gaming titel. De samenwerking met Polygon zal het vuur alleen maar aanwakkeren.

De lancering van het mainnet luidt een nieuw Metacade tijdperk in. Deze uitbreiding maakt de weg vrij voor verdere samenwerkingen met verschillende blockchain providers. Metacade heeft PR bureau Phenoms ingeschakeld om influencers in te zetten voor de promotie van het GameFi platform en zo het bereik te vergroten.

Metacade is toegewijd aan innovatie en introduceert ook een nieuwe crypto stakingpool ter vervanging van de vorige pool die op 7 oktober 2023 werd afgesloten. De pool is live en er is al voor 500 miljoen gestaket. De pool biedt aantrekkelijke prikkels voor stakers, waaronder een indrukwekkend APY rendement van 25% op investeringen.

Deze ontwikkelingen hebben duidelijk gemaakt dat Metacade geen tekenen van vertraging vertoont, wat de aantrekkingskracht van Metacade als een goede optie om te investeren in crypto onderstreept.

Advertisement

Wat is Metacade?

Metacade is niet zomaar een typisch gaming platform; het is een baanbrekend door de community gestuurd gaming ecosysteem dat Web3 gaming opnieuw definieert. Metacade hervormt de gaming ervaring binnen zijn dynamische community hub en werkt aan het leveren van nieuwe games, waaronder langverwachte titels als Oxya Origin en Ember Sword.

Het uitgebreide P2E beloningssysteem van het platform is een groot deel van de aantrekkingskracht ervan. Gamers worden vermaakt en verdienen inkomsten terwijl ze door levels gaan, tegenstanders verslaan en specifieke in-game doelstellingen bereiken. Tegelijkertijd ontvangen actieve leden van de community die met andere gamers communiceren, beoordelingen plaatsen en bijdragen aan het platform een beloning in de vorm van MCADE tokens. Het baanbrekende Metagrants initiatief van Metacade biedt ook crypto financiering aan ontwikkelaars die werken aan games die door de community zijn gekozen.

De toewijding van Metacade aan betrokkenheid van de community blijkt uit de regelmatige AMA’s (Ask Me Anything) sessies op YouTube. Het geeft gebruikers direct toegang tot het team voor discussies over de plannen. Bekijk de sociale mediakanalen van Metacade om op de hoogte te blijven van aankomende AMA’s.


🎁 Cadeautje: Nederlands bedrijf geeft iedereen deze maand 2 maanden gratis mining

  • Advertentie
  • Rollman Mining

Hoe werkt Metacade?

Het operationele raamwerk van Metacade biedt gebruikers verschillende mogelijkheden voor betrokkenheid en beloningen in de vorm van tokens.

Gamers kunnen hun in-game ervaringen vertalen naar daadwerkelijke inkomsten. Vooruitgang in game niveaus, beter presteren dan tegenstanders en het bereiken van in-game doelstellingen kunnen allemaal bijdragen aan het genereren van inkomsten.

Metacade biedt gebruikers ook de mogelijkheid om deel te nemen aan online gaming competities, mogelijk gemaakt door MCADE tokens. Deze competities bieden de kans om tegen anderen te strijden en om lucratieve prijzen te strijden.

Maar dat is nog niet alles! Metacade waardeert actieve leden van de community die bijdragen aan de gebruikerservaring van het platform. Gebruikers verrijken het platform door content te delen, in contact te komen met collega’s en de groei van de community te bevorderen terwijl ze MCADE tokens ontvangen.

Deze diverse inkomstenstromen gedijen binnen het robuuste ‘Metanomics’ economische systeem van Metacade. Dit zichzelf onderhoudende model genereert inkomsten via advertenties, toernooien, vacatures, pay-to-play arcade titels en de langverwachte launchpad-tool – een solide investeringsbasis.

De huidige prijs van Metacade is $0.005893, wat de vroege groei weerspiegelt. Gezien de snelle ontwikkeling en de veelbelovende initiatieven is er naar eigen zeggen echter potentieel dat de prijs de komende maanden zal stijgen.


🎁 Deze week: Handel je eerste €10.000 in crypto helemaal gratis

De nieuwe ontwikkelingen van Metacade

Beleggers die op zoek zijn naar crypto trends kunnen geruststelling vinden in de niet-aflatende inzet en veerkracht van Metacade gedurende het laatste deel van 2023. De toekomst van Metacade lijkt erg sterk, met veelbelovende partnerschappen. Dankzij de samenwerking met Polygon kan Metacade een enorm wereldwijd gaming publiek aantrekken.

De nieuwste missies van het platform omvatten de lancering van een nieuwe crypto stakingpool die een overtuigende ROI van 25% biedt en een strategisch partnerschap met Transak, waardoor 0% MCADE transacties mogelijk worden gemaakt en de aantrekkelijkheid van Metacade verder wordt vergroot. 

Je kunt het MCADE token kopen via de website van Metacade.


Dit artikel is een ingezonden stuk, geen financieel advies en valt buiten de verantwoordelijkheid van Crypto Insiders. Beleggen brengt risico’s met zich mee. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. Om gratis nieuws mogelijk te maken bevatten sommige uitingen affiliate hyperlinks. Dit kost jou als lezer niets.

Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment