‘Victoria Beckham vindt zichzelf te jong om oma te worden’

Petra van der WerfEnkele weken geleden werd Victoria in Vogue gevraagd of ze het ziet zitten om oma te worden. “Nee”, antwoordde ze pittig. “Ho! Wacht eens even. Ik denk niet dat het snel gebeurt of jullie moeten iets weten wat ik niet weet.” Haar zoon Brooklyn is in 2022 getrouwd met Nicola Peltz. En Victoria’s zoon wil wel graag kinderen, het liefst zo snel mogelijk. “Ik zou heel snel een gezin willen stichten, maar wel als m’n vrouw er klaar voor is. Dan wil ik wel 10 [kinderen, red.]”, zei Brooklyn onlangs. 

Een bron vertelt aan OK! waarom de oud-Spice Girl zo fel reageerde in Vogue. “Victoria was zo gechoqueerd door de vraag. Ze heeft duidelijk gemaakt dat ze zichzelf veel te jong vindt om oma te zijn. Ze is misschien geen jonge Spice Girl meer die op het podium danst, maar ze is ook nog niet op de leeftijd dat ze oma genoemd wil worden.” 

Het leven van Victoria is zo bijzonder dat ze een eigen documentaire moet krijgen, vindt onze entertainmentdeskundige Eric de Munck. In de video hieronder zie je daar meer over. Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment