Top crypto wil grote sprong maken

Petra van der Werf


In deze artikel delen we een analyse van aave (AAVE), rechtstreeks uit onze Premium omgeving, en bieden we een blik op de toekomst voor de koers. Heb je nog geen AAVE in je bezit? Ook dan biedt deze analyse waardevolle inzichten, omdat onze analisten continu de markt afspeuren naar opmerkelijke bewegingen. Deze informatie is essentieel om te bepalen wanneer je het beste kunt kopen of verkopen.

Als je na deze analyse nog dieper in onze analyses wilt duiken of vragen hebt, nodigen we je uit om voor slechts €1 een 30-daagse proefperiode te starten in onze Premium omgeving. Hier vind je meer analyses en kom je in contact met onze community en analisten. Dit is geen financieel advies, maar slechts een inkijk in de strategieën van onze ervaren analisten.


🎁 Deze week: Handel je eerste €10.000 in crypto helemaal gratis

Technische analyse AAVE koers

Na een grondige evaluatie van de AAVE koers hebben onze analisten onlangs een nieuwe vooruitblik gedeeld in de Premium omgeving. Zij stelden hierin het volgende:

“De AAVE koers had onlangs onze groene koopzone rond de $61,22 perfect geraakt. Het is duidelijk te zien dat de koers vanuit deze specifieke zone met kracht omhoog is geschoten, waar we nu van kunnen profiteren.

We zien nu dat deze opwaartse beweging de derde wave is binnen een 12345 Elliott Wave patroon. Dit biedt ons de kans om, met enige nauwkeurigheid, in te schatten waar deze stijging naar toe kan gaan.

Hierdoor kunnen wij de blauwe weerstandszone rond de $100 tekenen. Dat is het niveau waar onze aandacht op gefocust is. Voor nu blijven we rustig afwachten tot deze stijging zich verder zal ontwikkelen.”

 

Link naar grafiek: https://www.tradingview.com/x/EnNmCNA5/

Nieuw: volg en kopieer de beste crypto handelaren

Bij het populaire handelsplatform Etoro kun je sinds kort eenvoudig de transacties van de beste crypto handelaren kopiëren. Door verschillende handelaren te volgen, zie je precies wanneer zij kopen en verkopen. Dit maakt het ideaal voor iedereen die wil profiteren van de cryptomarkt, zonder de hele dag aan het scherm gekluisterd te zijn. Nieuwe klanten betalen geen handelskosten en registreren bij eToro kan gratis via deze link.

Hulp nodig?

In onze premium omgeving vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Als premium lid betreed je een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

 

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

 

eToro USA LLC biedt geen CFD’s aan en geeft geen verklaring en aanvaardt geen aansprakelijkheid met betrekking tot de juistheid of volledigheid van de inhoud van deze publicatie, die is opgesteld door onze partner met behulp van openbaar beschikbare niet-entiteit specifieke informatie over eToro.

Cryptoasset beleggen is zeer volatiel en ongereguleerd in sommige EU-landen. Geen consumentenbescherming. Winstbelasting kan van toepassing zijn.

eToro is een multi-asset beleggingsplatform. De waarde van je beleggingen kan stijgen of dalen. Uw kapitaal loopt risico.

74% van de rekeningen van particuliere beleggers verliest geld bij het handelen in CFD’s bij deze aanbieder. U moet overwegen of u het zich kunt veroorloven om het hoge risico te nemen.Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment