THORChain (RUNE) biedt kans in groene zone: koers kan 100% stijgen

Petra van der Werf


THORChain (RUNE), een gedecentraliseerd liquiditeitsprotocol dat het mogelijk maakt om verschillende cryptocurrencies te ruilen, is het focuspunt van deze analyse.

We onderzoeken de koersverwachting voor RUNE, gesteund door inzichten uit onze Discord omgeving waar zowel experts als leden actief kennis en analyses met elkaar delen.

Technische analyse THORChain (RUNE) koers

THORchain lijkt weer langzaamaan te willen herstellen, en dat blijkt ook uit de verwachtingen van onze analisten. Zij zieden onlangs het volgende hierover in de Discord groep:

“RUNE kruipt langzaam maar zeker omhoog sinds het begin van deze maand, en dit ziet er naar onze mening goed uit. Het lijkt erop dat we nu een wave 1 van een 12345 Elliott Wave-patroon hebben gevormd, wat betekent dat we binnenkort een wave 2 kunnen verwachten.

 

Wij verwachten dat met deze tweede wave de koers zal dalen naar de ‘golden pocket’, die tussen de 50% en 61,8% Fibonacci ligt, wat overeenkomt met $5,397 en $5,720. We denken dat de koers hier een solide basis zal vormen om vervolgens de stijging te hervatten. Daarom zullen wij persoonlijk in deze groene zone overwegen om een positie op te bouwen.

 

Op de langere termijn liggen onze targets op ongeveer $12 en mogelijk zelfs nog hoger. Dat zou een stijging van meer dan 100% zijn vanuit de groene zone. We blijven de koersontwikkelingen in de Discord groep nauwlettend volgen en passen onze strategie aan op basis van de marktbewegingen.”

Datum analyse: 20 mei. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/lllQPq3C/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze Discord community vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Je betreed hier een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Praat mee op Discord

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.


Post Views: 129

De markt een stapje voor blijven? Join onze bruisende Discord-community met meer dan 12.000 leden! Hier kun je eenvoudig discussiëren over de laatste crypto-trends en verwachtingen.Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment