Susanna hint op vertrek uit The Real Housewives of Amsterdam

Petra van der WerfVanaf het eerste moment moet Tamara al niets weten van Susanna. Ze vindt dat Susanna geen zelfspot heeft en continu bezig is om te doen alsof ze ‘het perfecte leven leidt’. “Blijkbaar slaat zij op tilt als ik bij haar in de buurt kom. Zij heeft een groot probleem met mij’, vertelt Susanna voor de camera’s van Unfiltered, de online aftertalk van The Real Housewives of Amsterdam.

En dat terwijl Susanna in eerste instantie uitkijkt naar de komst van een nieuwe housewife: “Ik had al wel veel negatieve verhalen gehoord over Tamara, toen duidelijk werd dat zij nieuw in de show zou komen. Iedereen zei dat ze vreselijk was. Toen dacht ik: ik ga er open in. Ik vind het fijn om iedereen een eerlijke kans te geven.”

Toch gaat het na de eerste draaidag al mis. “Toen kreeg ik later ineens een dm op Instagram van haar dat zij heel lelijk over mij heeft gepraat op televisie. Ik dacht: huh, oké? Jij hebt je mening al over mij gevormd voordat wij een-op-een contact hebben gehad. En dat bleef maar doorgaan in die weken daarna.”

Het ene na het andere akkefietje volgt elkaar op. De dames kunnen elkaar inmiddels niet meer luchten of zien. “Tamara is helemaal niets voor mij. Deze vrouw bestaat niet voor mij. Ze is zo onbeleefd en negatief.”

Al die negativiteit zorgt ervoor dat Susanna zo haar bedenkingen heeft over een eventueel derde seizoen. “Ik merk dat ik er heel blij van word om met televisie bezig te zijn, maar of dat nou The Real Housewives of Amsterdam is… dat weet ik niet.” De presentator van Unfiltered, reality-expert Fawrja Farvardin, schrikt van deze uitspraak: “Dus het zou zomaar eens kunnen zijn dat dit je laatste seizoen wordt?” Susanna reageert instemmend: “Jazeker.”

Of we Susanna nog gaan terugzien in een eventueel derde seizoen, dat zal later moeten blijken. De voorlopig laatste aflevering van The Real Housewives of Amsterdam, de welbekende reünie-uitzending, is donderdag 11 januari te zien bij Videoland.

Eerder was Tamara zelf te gast in Realitea, onze online talkshow. Daarin vertelde ze haar kant van het verhaal.Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment