Solana (SOL) komt aan in groene zone, mogelijk springplank naar $250

Petra van der Werf


Solana (SOL), bekend om zijn hoge snelheid en doorvoercapaciteit, staat vandaag in de schijnwerpers in deze analyse.

We verkennen de koersverwachting voor SOL, ondersteund door inzichten uit onze Discord omgeving. Hier delen we wekelijks meer dan 20 analyses en organiseren we regelmatig live-streams.

Technische analyse Solana (SOL) koers

Solana is de afgelopen weken fors gedaald, maar de daling lijkt bijna voorbij te zijn. Dat legden de analisten van Crypto Insiders onlangs als volgt uit in de Discord groep:

“Solana heeft onlangs een grotere wave 1-2 formatie van een Elliott Wave patroon afgerond en is nu aangekomen in onze groene koopzone. Deze zone ligt tussen de 200% en 123,6% Fibonacci-niveaus, oftewel tussen de $109,28 en $145,55.

 

We verwachten dat SOL in dit gebied stabiliseert en dat dit mogelijk als springplank dient om de opwaartse trend te hervatten. We zullen dus goed in de gaten houden hoe de koers zich in deze zone zich gedraagt.

 

Als alles volgens onze analyse verloopt, dan zou SOL vanaf hier weer kunnen stijgen en op termijn het doel van $250 kunnen bereiken.”

Datum analyse: 26 april. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/Q7QMHrgW/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze Discord community vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Je betreed hier een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Praat mee op Discord

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.


Post Views: 0Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment