Shiba Inu (SHIB) lijkt omdraai te maken richting nieuwe prijsrecords

Petra van der Werf


Shiba Inu (SHIB), een memecoin met een enorme gemeenschap, staat in het middelpunt van onze aandacht vandaag.

We onderzoeken de koersverwachting voor SHIB, gesteund door een analyse uit onze Discord omgeving, waar leden regelmatig updates, inzichten en voorspellingen uitwisselen over de toekomst van crypto.

Technische analyse SHIB koers

De analisten van Crypto Insiders hebben onlangs weer een nieuwe analyse van shiba inu gedeeld in de Discord groep. Hierin gaven zij het volgende aan:

Sinds begin maart heeft de SHIB  koers een indrukwekkende stijging laten zien, waarbij de koers in slechts een paar dagen tijd met 360% omhoog schoot. Na deze spectaculaire stijging is de koers wat afgekoeld en teruggevallen naar belangrijke steunpunten rond de $0,00002385.

 

Het raken van deze kritieke punten wijst op een mogelijke verandering in de marktstructuur, wat een signaal kan zijn dat we op het punt staan weer een stijgende trend in te zetten, mogelijk zelfs voorbij de pieken van afgelopen maart.

 

De eerste weerstand waar we verwachten dat SHIB tegenaan zal lopen, ligt op $0,0000358. Dit was het laatste rustpunt voordat de koers in maart zijn hoogtepunt bereikte.

 

Als SHIB dit niveau doorbreekt, lijkt het waarschijnlijk dat we nieuwe hoogtepunten gaan zien, beginnend boven de $0,00004570. Dit is ons eerste belangrijke doel. Daarna zou de koers zelfs kunnen stijgen naar $0,00004964.

Datum analyse: 8 april 2024. Tradingview link:https://www.tradingview.com/x/OX90Q10V/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze Discord community vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Je betreed hier een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Praat mee op Discord

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.


Post Views: 0Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment