Selling Sunset-ster Christine Quinn ‘elke dag in groot gevaar’ door ex

Petra van der WerfChristian Dumontet, die een 2-jarige zoon heeft met Christine en meerdere keren te zien was in Selling Sunset, werd op 19 maart gearresteerd na een incident thuis. Hij zou gegooid hebben met een tas met glas erin en daarmee per ongeluk hun kind hebben geraakt. Hij kreeg een tijdelijk straatverbod en Christine trok met haar zoontje in bij familie. Nu, een maand later, zou Christine opnieuw een straatverbod voor Christian eisen omdat ze het gevoel zou hebben dat zij en hun kind ‘elke dag in groot gevaar verkeren’. 

In het dossier valt volgens E! News te lezen dat Christine haar ex ervan beschuldigt een privébeveiliger te hebben ingehuurd om haar te stalken, lastig te vallen en uit te sluiten van hun huis in Los Angeles. En toen ze die woning na de arrestatie weer eens bezocht, zou ze ‘m hebben aangetroffen alsof ‘ie ‘geplunderd was door een volslagen vreemde’.

‘Ik ontdekte dat het pand opzettelijk in een gevaarlijke, smerige en onleefbare staat werd achtergelaten’, verklaart Christine volgens de Amerikaanse site. ‘Ik geloof dat het huis volledig verwoest is, zodat ik er niet meer met mijn zoon in kan wonen.’ Daarbij zou ze meerdere trackers en camera’s ‘die overal in de woning verborgen waren’ ontdekt hebben. Ook beweert ze dat haar ondergoed uit haar la was gehaald en op het bed in de slaapkamer lag uitgestrooid.   

De advocaat van Christian laat aan E! News weten dat Christines beweringen ‘ongegrond’ zijn. “Ze heeft de tijd van Christian, de LAPD (politie in Los Angeles, red.) en vooral de tijd van het hof verspild in een wanhopige poging om zijn aandacht te trekken.”

Een hoop moddergegooi en nog veel onduidelijkheden, dus. Christine ontvangt onder oude Instagram-posts medelevende reacties. ‘Ik hoop dat je de steun krijgt die je verdient’, klinkt het onder meer. En: ‘Je bent een strijder en ik geloof dat je uit deze nachtmerrie kunt komen.’

Christine en Christian gaven elkaar in 2019 het jawoord. Hun extravagante bruiloft was in seizoen drie van Selling Sunset te zien. Twee jaar later, in mei 2021, verwelkomden ze hun zoon. Christine verliet de realityserie na vijf seizoenen.

Krijg je geen genoeg van reality-tv? Bekijk de nieuwste Realitea: Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment