Realityster Lena Semenova en moeder ‘verminkt’ door plastisch chirurg

Petra van der WerfMet haar deelname aan het programma wil Lena vooral laten zien dat je van fouten kunt leren. Naast tweemaal een BBL heeft de realityster ook haar borsten laten vergroten. Inmiddels heeft ze die weer laten verkleinen en heeft ze geprobeerd de Brazilian Butt Lift ongedaan te laten maken. “De tweede arts heeft mij écht verpest”, zegt ze. “Ik kon niet meer normaal lopen, omdat mijn lichaam zo uit verhouding was. En op mijn rug liggen? Dat mocht ik eveneens vergeten met die opgepompte kont.”

In het begin was Lena nog blij met het resultaat van haar operaties, maar dat gevoel verwaterde al snel. “Als ik ging shoppen, zat alles te strak”, vertelt ze. “Het zag er gewoon ordinair uit. Mensen zeiden ook steeds vaker dat mijn figuur niet klopte. Ze hadden gelijk, al kon ik dat aanvankelijk niet toegeven.”

Het ergste vindt Lena dat ze haar omgeving heeft beïnvloed met haar eigen cosmetische ingrepen. Haar moeder heeft bijvoorbeeld een operatie laten uitvoeren door dezelfde arts. “Die man heeft haar lelijk toegetakeld. Ze heeft bij die dokter iets aan haar arm laten doen, maar nu heeft ze littekens van aan haar oksels tot haar ellebogen. Mijn mama schaamt zich rot en durft geen shirtjes met korte mouwen te dragen.”

Tijdens de opnames van Echte Meisjes in de Jungle leerde Lena haar vriend, cameraman Leandro, kennen. Hem heeft ze beloofd dat ze niet meer aan zichzelf laat sleutelen. “Ik moet mezelf maar aanvaarden zoals ik ben. Al is dat, als ik eerlijk ben, a work in progress. Dit is niet het lichaam dat ik wil, maar ik ben blij dat ik gezond ben.”

Eerder waarschuwde Lena andere jonge vrouwen al voor cosmetische ingrepen:Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment