Populaire crypto lijkt op de vooravond van een 80% stijging te staan

Petra van der Werf


THORChain (RUNE), een uniek gedecentraliseerd liquiditeitsprotocol dat het mogelijk maakt om verschillende cryptocurrencies te ruilen, is het focuspunt van deze analyse.

We onderzoeken de koersverwachting voor RUNE, gesteund door inzichten uit onze Discord community. Hier delen we wekelijks meer dan 20 analyses en livestreams.

Technische analyse THORChain (RUNE) koers

THORChain komt in de buurt van een interessante groene zone die kan leiden tot een nieuwe sterke stijging. Dat beschreven de analisten van Crypto Insiders het volgende:

“RUNE staat mogelijk aan de vooravond van een flinke stijging richting het noorden. Toch willen we dat de koers eerst nog iets verder zakt naar de groene koopzone. Hier willen we namelijk onze positie uitbreiden.

 

In deze zone liggen namelijk ook nog de 50% en 61,8% Fibonacci levels van deze wave op de $5,38 en $5,70, wat belangrijke steunniveaus zijn. Mochten de koers echter onder de $4,50 zakken, dan hebben we te maken met een trendwijziging en worden we bearish. 

 

Voorlopig is dit echter nog niet aan bod en blijven we naar boven kijken met eerste targets rond de $10,52. Dat zou een stijging van 80% zijn vanaf de groene zone. We blijven in de Discord groep alert op signalen die een bevestiging kunnen geven voor de verwachte opwaartse beweging.”

Datum analyse: 4 juni. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/RnfJlXvH/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze Discord community vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Je betreed hier een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Praat mee op Discord

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.


Post Views: 0Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment