Polygon (MATIC) zakt richting dieptepunt, kan vanaf hier hard stijgen

Petra van der Werf


Polygon (MATIC), een belangrijk platform voor Ethereum-schaalbaarheid en infrastructuurontwikkeling, is het onderwerp van deze analyse.

We duiken in de koersverwachting voor MATIC, ondersteund door inzichten uit onze Discord omgeving. Hier delen we wekelijks meer dan 20 analyses en houden we regelmatig live-streams.


Start gratis met crypto 📈: Alle Nederlanders krijgen in april gratis crypto

Nieuwe instapkansen voor polygon (MATIC)

Polygon is hard aan het dalen en lijkt nog geen teken van herstel te tonen. De analisten van Crypto Insiders zien wel een dieptepunt naderen, legden ze onlangs in de Discord groep uit:

“MATIC heeft onlangs een stevige neerwaartse beweging ervaren, waarbij het van een hoogtepunt van ongeveer $1,30 naar de huidige koers van rond de $0,66 is gedoken.

 

We verwachten dat de koers verder kan dalen naar de groene koopzone, die tussen de 127,2% en 161,8% Fibonacci-niveaus ligt. Deze zone, die we zien tussen de $0,48 en $0,54, markeert een potentiële instapplaats voor ons.

 

Gezien de huidige marktdynamiek anticiperen we dat vanuit deze zone MATIC zich kan opmaken voor een krachtige opwaartse trend, die de prijs terug naar en mogelijk voorbij de $1,30 kan dragen. We blijven de koers en zijn reactie op deze zone observeren, maar voorlopig blijven we dus nog dalen.”

Datum analyse: 30 april. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/NeE7nsJZ/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze Discord community vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Je betreed hier een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Praat mee op Discord

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.


Post Views: 0Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment