Peuter die om 03.00 uur ‘s nachts alle pakjes onder de kerstboom opent, gaat viral

Petra van der WerfKatie en Scott Reintgen werden midden in de nacht wakker van hun zoon en haastten zich toen naar de kerstboom.

Daar ontdekten ze dat hun 3-jarige peuter werkelijk alle cadeautjes had uitgepakt, zowel die van zichzelf als die van zijn twee broers.

Inpakpapier achtergebleven

Scott plaatste een foto van het tafereel op berichtendienst X. “Om 03.00 uur ‘s nachts heeft onze 3-jarige werkelijk IEDEREEN zijn cadeautjes uitgepakt.” Duizenden reacties volgden.

Zo’n zeven miljoen mensen zagen de foto van al het achtergebleven inpakpapier onder de kerstboom.

De peuter was zo enthousiast geweest over de Spiderman-handschoenen die hij aan de Kerstman had gevraagd, dat hij naar beneden was geslopen en tussen de pakjes op zoek was gegaan naar zijn cadeau. “Het was gewoon ongelooflijk om te zien”, zegt Scott erover tegen The Washington Post.

Plakband en resten papier

Op sociale media reageren talloze ouders dat hun hetzelfde overkwam. Katie was vooral bezorgd dat hun andere twee kinderen – die nog in de Kerstman geloven – de opengemaakte cadeautjes aan zouden treffen.

Ze ging daarom met plakband, nieuw inpakpapier en de resten pakpapier op de grond aan de slag om alles weer in te pakken.

‘Een kerstwonder’

Om 06.00 uur ‘s ochtends waren alle cadeautjes weer ingepakt. “Een kerstwonder”, schrijft de krant gekscherend.

“We hadden boos kunnen worden, maar dit was ‘de best denkbare ramp’, dus we besloten er maar een grap te maken. Hij hoort dit verhaal sowieso op zijn bruiloft”, zegt Scott.Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment