PEPE trader boekt miljoenenwinst met slechts $3.000 in memecoingekte

Petra van der Werf


Een crypto trader heeft onlangs een opmerkelijke winst geboekt door slim te handelen in de populaire memecoin PEPE. Wat begon als een kleine investering van slechts 3.000 dollar, groeide uit tot een indrukwekkend kapitaal van ongeveer 46 miljoen dollar.

Nederlands stel ziet inleg van 3k naar 240k stijgen, ‘’voor de lol’’

Nederlands stel ziet inleg van 3k naar 240k stijgen, ‘’voor de lol’’

PEPE trader koopt en verkoopt op slimme momenten

Volgens een post op X van Lookonchain, kocht deze trader op 15 april 2023 voor 3.000 dollar aan PEPE. Op dat moment kocht hij 4,9 biljoen PEPE coins, wat nu een waarde van 56 miljoen dollar vertegenwoordigt.

Door strategisch te verkopen en te profiteren van koersstijgingen, heeft de trader inmiddels een totaal van 1,41 biljoen PEPE coins verkocht voor 7,4 miljoen dollar, met nog eens 3,5 biljoen PEPE coins in bezit ter waarde van 38,9 miljoen dollar. Dit brengt zijn totale winst op een verbluffende 46,3 miljoen dollar, een rendement van 15.718x.

“Deze supergrote winnaar verkocht 255 miljard PEPE (ongeveer 2,2 miljoen euro) opnieuw voor winst nadat de prijs van PEPE steeg,” aldus Lookonchain.

PEPE koers steeg naar recordhoogte door terugkeer GameStop-legende

De spectaculaire stijging van PEPE wordt mede toegeschreven aan recente ontwikkelingen rond GameStop-aandelen (GME). Zoals onlangs te lezen op Crypto Insiders, zorgde een reeks posts op X van de bekende investeerder Roaring Kitty voor een enorme stijging van de GME-prijs. Na drie jaar stilte verscheen Roaring Kitty weer op X, wat leidde tot een koersstijging van GME van 64% in slechts 24 uur. Zijn cryptische posts en video’s hebben niet alleen GME beïnvloed, maar ook verschillende memecoins zoals PEPE.

In een van zijn video’s werd een groep groene mannen getoond, wat door de community werd geïnterpreteerd als een subtiele verwijzing naar PEPE, wiens mascotte een groene kikker is. Deze associatie leidde tot een nieuwe piek in de prijs van PEPE, wat de waarde van de coin aanzienlijk verhoogde.

Ondanks een nieuw prijsrecord is PEPE inmiddels weer in waarde gedaald. Op het moment van schrijven is pepe ongeveer 0,00000888 euro waard, wat bijna 17 procent beneden het onlangs behaalde prijsrecord ligt.

Memecoins staan erom bekend enorm volatiel en risicovol te zijn, wat duidelijk te zien is aan zowel de enorme stijging als daling in de afgelopen dagen. Voorzichtigheid is dus altijd geboden en investeerders dienen zelf altijd goed onderzoek te doen naar een cryptoproject.

Nederlandse broker geeft Nederlanders tijdelijk 1.5 miljoen PEPE gratis

Ben jij van plan om stappen in crypto-land te zetten? Kan je niet genoeg krijgen van memecoins zoals Shiba Inu, Dogecoin, PEPE en BONK? Goed nieuws! Anycoin Direct geeft al onze lezers vandaag 1.5 miljoen PEPE gratis.

Registreer je vandaag nog bij Anycoin Direct via de link hieronder en ontvang 1.5 miljoen PEPE helemaal gratis.

Pak 1.5M PEPE gratis


Post Views: 0

Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment