Ontdek het zelf bij de Dutch Blockchain Days 2024

Petra van der Werf


BCNL Foundation kondigt met trots de terugkeer aan van de toonaangevende Nederlandse Web3 conferentie, Dutch Blockchain Days 2024, samen met OKX, een toonaangevende wereldwijde beurs en innovatief cryptobedrijf, als hoofdsponsor van het evenement. Dit eendaagse evenement, dat plaatsvindt op 19 juni 2024 in het Meervaart Theater in Amsterdam, laat de nieuwste ontwikkelingen zien op het gebied van blockchain, DeFi, NFT’s, digitale activa, tokens en crypto.

Dutch Blockchain Days heeft zich de laatste jaren gevestigd als het belangrijkste Nederlandse crypto-evenement voor alle experts en liefhebbers. Vorig jaar was het evenement een opmerkelijk succes, met meer dan 500 bezoekers die genoten van sprekers sessies, interactieve workshops en panels met inzichten van belangrijke opinieleiders.

Dit jaar breidt Dutch Blockchain Days 2024 haar programma uit en nodigt meer grote namen uit de industrie, belangrijke opinieleiders en vernieuwers uit van cryptobedrijven wereldwijd. Met Bitcoin die recordhoogtes bereikt, de recente halvering van de Bitcoin en enkele van de belangrijkste ontwikkelingen op het gebied van regelgeving in de industrie, is het evenement van dit jaar klaar om de Web3 conversatie verder te bevorderen. Deelnemers kunnen zich verheugen op exclusieve inzichten in actuele onderwerpen in crypto, zoals tokenization, AI, DeFi, de nieuwste ontwikkelingen in het veld en echte toepassingen die de toekomst van blockchain technologie vormgeven.

Bitcoin kan keihard stijgen als dit patroon uitkomt, zegt topanalist

Bitcoin kan keihard stijgen als dit patroon uitkomt, zegt topanalist

Partners van dit jaar

De Dutch Blockchain Days dankt haar succes aan haar toonaangevende partners. Dit jaar kondigt Dutch Blockchain Days met trots OKX aan, een toonaangevende wereldwijde crypto Exchange en innovatief Web3-bedrijf, als hoofdsponsor van het evenement. Het evenement zal ook gekenmerkt worden door meer dan 30 kernpartners, waaronder Bitvavo, Iconomi, FireBlocks, Coinbase en nog veel meer! Daarnaast heeft Dutch Blockchain Days 25 mediapartners en 20 booth partners, waarmee de weg is geëffend voor een echt uitgebreid evenement dat alle aspecten van de crypto-industrie omvat.

Aankondiging hoofdpartners – Dutch Blockchain Days 2024 x OKX Dutch Blockchain Days is verheugd om een krachtige groep van toonaangevende partners aan te kondigen, met cryptocurrency exchange gigant OKX als hoofdsponsor van het evenement.

OKX’s partnerschap met de Dutch Blockchain Days is een belangrijk onderdeel van haar toewijding aan het onderwijzen van de community over de voordelen en het potentieel van blockchain technologie en cryptocurrencies.

Als hoofdsponsor van het evenement is OKX toegewijd aan het bevorderen van de adoptie van cryptocurrencies door middel van innovatieve en educatieve inspanningen in Nederland.

OKX is geregistreerd als crypto serviceprovider bij De Nederlandsche Bank (DNB), heeft een sterke marktaanwezigheid en zet zich in voor compliance en gebruikers gedreven innovatie. OKX is momenteel in bètamodus beschikbaar in Nederland en streeft ernaar zijn diensten en gebruikerservaring te verbeteren op basis van voortdurende feedback van gebruikers. Recente ontwikkelingen in de regio zijn de introductie van gratis iDEAL stortingen, die een van de hoogste inzet beloningen in Nederland bieden, en de uitrol van de geavanceerde Web3 Wallet.

Over OKX

OKX is een toonaangevende wereldwijde cryptobeurs en innovatief cryptobedrijf. OKX wordt vertrouwd door meer dan 50 miljoen wereldwijde gebruikers en staat bekend als een van de snelste en meest betrouwbare crypto apps ter wereld.

Als top partner van de Engelse Premier League kampioenen Manchester City FC, McLaren Formule 1 en Olympiër Scotty James, wil OKX de fan ervaring superchargen met nieuwe engagement mogelijkheden. OKX is ook de toppartner van het Tribeca Festival als onderdeel van een initiatief om meer developers naar de cryptowereld te brengen.

De OKX Wallet is het nieuwste aanbod van het platform voor mensen die de wereld van NFT’s en de metaverse willen verkennen terwijl ze GameFi en DeFi tokens verhandelen.

OKX zet zich in voor transparantie en veiligheid en publiceert maandelijks haar Proof of Reserves.

Om meer te weten te komen over OKX, download onze app of bezoek de OKX website.

Een nieuw tijdperk in thuiswerken: Bitcoins maken in Nederland

Een nieuw tijdperk in thuiswerken: Bitcoins maken in Nederland

Meer over de Dutch Blockchain Days 2024 x OKX partnerschap

Dutch Blockchain Days is trots om OKX als haar belangrijkste partner te hebben. Deze samenwerking komt voort uit een gedeelde missie om innovatie en educatie binnen de Web3 community te stimuleren. OKX laat deze betrokkenheid zien door middel van verschillende initiatieven, zoals hun LEARN Blog dat retail gebruikers voorziet van waardevolle inzichten, en OKX Ventures, dat innovatieve blockchain projecten wereldwijd ondersteunt en erin investeert.

Wat u kunt verwachten op het Nederlandse crypto-evenement van het jaar

Het programma van dit jaar is opgedeeld in vier delen, boordevol activiteiten en mogelijkheden voor alle deelnemers in de crypto-industrie. Het evenement begint met een exclusief VIP-diner op de 18e, waarmee het startschot wordt gegeven voor de conferentie op woensdag 19 juni in het Meervaart Theater in Amsterdam. De conferentie zal bestaan uit sprekers sessies onder leiding van vooraanstaande leiders uit de branche en meer dan 20 breakout sessies over onderwerpen als bedrijfs adoptie, TradFi, Exchanges, brokers, internet of things, nieuwe ontwikkelingen in de branche en nog veel meer. Het evenement wordt afgesloten met een afterparty, waar deelnemers kunnen genieten van drankjes, eten en de mogelijkheid om zich te mengen met andere deelnemers in een ontspannen omgeving.

Kaartverkoop

Het wachten is voorbij – de algemene verkoop voor Dutch Blockchain Days 2024 is begonnen! Dit is uw laatste kans om uw plek te bemachtigen op Nederlands meest toonaangevende evenement voor blockchain, crypto en Web3. Mis het niet – pak nu uw ticket en kom naar een dag vol inspirerende inzichten, boeiende discussies en ongeëvenaarde netwerkmogelijkheden


Post Views: 0Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment