Nieuwe crypto toont meer potentie dan SHIB & zo krijg jij ‘m gratis

Petra van der Werf


De wereld van cryptocurrencies is continu in beweging en de memecoin BOOK OF MEME (BOME) is daar geen uitzondering op. Onlangs gingen verschillende memecoins weer de lucht in, en ook de koers van BOME lijkt zich op te maken voor een explosieve stijging. Met een handelsvolume dat met meer dan 40% is gestegen en een totale waarde die nu boven de $800 miljoen uitkomt, lijkt er geen einde te komen aan de opmars van deze memecoin.

Anycoin Direct biedt een kans voor investeerders die ook potentie zien in deze nieuwe memecoin. Daarom deelt de Nederlandse cryptobeurs gratis BOME uit aan alle nieuwe Nederlandse gebruikers.

Explosieve groei voor BOME

De stijgende populariteit van BOOK OF MEME is niet te missen. Het handelsvolume is met meer dan 40% gestegen de afgelopen dagen, wat aantoont dat er steeds meer interesse is in deze memecoin. Dit wordt ondersteund door een groeiend aantal houders van de munt. De recente doorbraak van de BOME-prijs door een horizontale weerstand op langere tijdsbestekken en de daaropvolgende consolidatie boven het nieuw gevormde ondersteuningsniveau suggereren zelfs een verdere stijging van 80% tot 90% als het volume blijft toenemen.

De koers van BOME staat over de afgelopen 24 uur al met maar liefst 15% in het groen, mar wellicht dat het hier niet bij blijft. Alle obstakels zijn, zoals de 200 EMA, zijn namelijk al doorbroken. Het is niet te voorspellen tot waar de koers van BOME gaat stijgen, maar alle signalen slaan bullish uit. Analisten verwachten zelfs dat BOME meer potentie heeft op dit moment dan het razendpopulaire shiba inu (SHIB).

Kort na de lancering van BOME werd de token onder zware druk gezet. Echter, na een lange periode van consolidatie, zette de prijs recentelijk een sterke beweging in. Na meerdere pogingen in de koers van BOME boven de 200 EMA geraakt en lijkt de weg naar boven vrij.

 

Ontvang gratis BOME bij Anycoin Direct

Hoewel het er erg positief uit ziet voor BOME, en eigenlijk ook de rest van de memecoin-markt, is dat helaas geen garantie voor enorme prijsexplosies. Wat er ook gaat gebeuren, Anycoin Direct biedt Nednerlandse investeerders in ieder geval een kans om gratis in te stappen.

Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is je registreren bij Anycoin Direct, het verificatieproces volledig doorlopen en tenminste één succesvolle order plaatsen.

In samenwerking met Crypto Insiders krijgen nieuwe gebruikers van Anycoin Direct maar liefst 1000 gratis BOME tokens. Het beginnen met investeren in memecoins was nog nooit zo makkelijk.

Pak gratis BOME tokens


Post Views: 131

Elke dag iets nieuws in de wereld van crypto! Blijf 7 dagen per week op de hoogte door ons te volgen op Instagram.

Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment