Nederlandse crypto-analist deelt twee altcoins die kunnen ‘vliegen’

Petra van der Werf


In mijn nieuwste video deel ik twee altcoins die naar mijn mening onmisbaar zijn in ieders crypto portfolio’s. De cryptomunten in kwestie bestaan al lang, hebben zich tot op zekere hoogte al bewezen in de crypto-industrie en zouden zomaar eens heel veel winsten op kunnen gaan leveren in de huidige bullmarkt.


🚀 Nederlandse exchange viert bullmarkt: iedereen gratis crypto naar keuze

Litecoin en algorand: twee parels voor de bullrun

De twee altcoins waar ik mijn vizier op heb gericht zijn litecoin (LTC) en algorand (ALGO). Beiden hebben tot op heden nog weinig van zichzelf laten horen en hebben de afgelopen maanden flink ondermaats gepresteerd in vergelijking met bitcoin (BTC).

Ik begin de video echter met een koersanalyse van bitcoin. De prijsactie van ’s werelds grootste crypto heeft immers veel invloed op de rest van de markt. De Bitcoin halving vindt over iets meer dan een week plaats en ik verwacht nog niet al te veel spektakel de komende tijd. Zolang bitcoin zijwaarts beweegt, krijgen altcoins echter de ruimte om te groeien.

Zowel litecoin als algorand staan er naar mijn idee goed voor om een explosieve stijging in te luiden. De koersen van beide projecten bevinden zich momenteel nog in de zogenoemde accumulatiefase, die in het verleden werd gevolgd door een disbelief fase en uiteindelijk de bullfase.

Voor mijn precieze koersverwachtingen van deze gevestigde cryptoprojecten raad ik je aan mijn nieuwste video te bekijken.

Dat litecoin en algorand hun grote doorbraak nog niet hebben gehad betekent natuurlijk niet dat deze er gegarandeerd nog gaat komen. Doe te allen tijde je eigen onderzoek alvorens je ergens in investeert.

Join de Cryptonite Familie!

Corné Marchand is sinds de bull-run van 2017 actief in het beleggen en traden van cryptocurrencies. Sinds januari 2021 is hij een eigen online platform gestart waarmee hij inmiddels al meer dan 2.500 mensen heeft geholpen om winstgevend te leren investeren en traden in crypto.

Wat onderscheidend is aan de methodes van Corné, is dat alles in jip-en-janneketaal wordt uitgelegd. Zo is het gemakkelijk voor iedereen te begrijpen, wat Corné ook terug ziet bij zijn leden. Mannen en vrouwen, van jong tot oud, zijn aan de slag gegaan met de Cryptonite methodes en traden nu winstgevend.

Corné’s slogan: ‘’kom bij de kleine groep met wolven en verlaat de kudde met schapen.’’

Wil je meer leren over de methodes van Corné, dan kun je je aanmelden voor zijn gratis cryptocurrency training.

Eerst wat meer te weten komen over Corné Marchand en zijn platform? Klik dan op deze link!


Post Views: 0Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment