Nederlandse boerendochter walst over kandidaten Vlaamse Boer zkt Vrouw heen

Petra van der WerfLisanne is in een boerengezin opgegroeid en haar ouders zijn, net als boer Martijn, melkveehouders. Hierdoor kent ze alle ins en outs van het boerenleven. Het is een van de redenen dat kandidaten Lynnsie en Chrissy gefrustreerd raken. “Het begint te steken”, zegt Lynnsie. 

Lynnsie heeft haar frustraties niet direct naar Lisanne geuit. Wel sprak ze erover met Chrissy, Martijn en de cameraploeg. “Zelf ben ik veel directer, maar dat komt misschien omdat ik Nederlandse roots heb”, vertelt Lisanne.

Volgens Lynnsie en Chrissy is Lisanne daarnaast erg druk, wat zij als negatief ervaren. “Die uitspraken kwamen voor mij niet als een verrassing”, reageert Lisanne. Ze heeft zich naar eigen zeggen nog op veel punten ingehouden. “Ik had nog veel vaker het voortouw kunnen nemen.” 

Gelukkig probeert ze zich niks van de kritiek aan te trekken en vindt ze het veel belangrijker dat ze tijdens het avontuur dicht bij zichzelf is gebleven. Overigens neemt Lisanne niemand iets kwalijk en probeert ze altijd optimistisch te blijven. Ze geeft Lynnsie nog de tip dat je je nooit met iemand moet vergelijken. “Ik kan er ook niets aan doen dat ik een boerendochter ben”, zegt ze. 

Waar Lisanne zich als een vis in het water voelt op de boerderij, weten Lynnsie en Chrissy nog niet zeker of dit leven iets voor hen is. “Als het boerderijleven echt mijn ding blijkt te zijn, sta ik er zeker voor open om mee te helpen.” Hierin is het verschil tussen Lisanne en de andere dames goed te merken, maar ze zijn het over één ding wel eens: het zou zeker iets kunnen worden met Martijn, beamen ze alle drie.

Chrissy heeft bij HLN gereageerd op de uitspraken van Lisanne. Ze geeft toe dat de twee niet altijd even goed met elkaar overweg konden. “We zijn twee tegenpolen en ik heb het sowieso lastig met mensen die haantje-de-voorste willen zijn.” Lynnsie wil er niet te veel over kwijt, maar geeft aan dat vooral Martijn haar tijdens het programma op haar gemak heeft weten te stellen. Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment