Nederlands cryptoproject geeft exclusieve NFT-collectie gratis weg

Petra van der Werf


Het nieuwe Nederlandse Planq Network (PLQ) zet nu een belangrijke stap in de verdere ontwikkeling van haar ecosysteem met de introductie van een eigen NFT-collectie. Planq, in samenwerking met Crypto Insiders, heeft om dit te vieren een leuke giveaway opgezet waar alle lezers aan mee kunnen doen.

Lees verder hoe je mee kunt doen en wellicht een leuke prijs kunt winnen.

De eerste NFT-collectie van Planq

De door het Planq-team gecreëerde NFT-collectie bestaat uit 10.000 unieke tokens en markeert de eerste officiële NFT-uitgifte door de Planq Foundation. De collectie gaat live op 1 mei 2024 om 14:00 Nederlandse tijd, met een startprijs van 20 PLQ per NFT. Deze prijs zal stapsgewijs toenemen, wat het extra interessant maakt voor investeerders.

Houders van deze NFT’s krijgen niet alleen een exclusieve ‘planqonaut’-rol in de Planq Discord-community, maar zullen ook de mogelijkheid hebben om hun NFT’s op een later moment te verhandelen. Dit introduceert een boeiende laag van interactie binnen het Planq ecosysteem, waar gebruikers kunnen leren over het beheren van tokens in hun eigen wallets en hoe interacties binnen het Planq-netwerk in de praktijk werken.

Speciale giveaway voor Crypto Insiders-lezers

In samenwerking met Crypto Insiders biedt Planq een speciale giveaway: 250 NFT’s worden gratis beschikbaar gesteld aan de lezers van Crypto Insiders. Deelnemen aan deze NFT-giveaway is eenvoudig. 

Om in aanmerking te komen, hoeven lezers alleen maar het onderstaande formulier in te vullen met hun e-mailadres en Ethereum (0x) adres. Winnaars zullen spoedig bericht krijgen en kunnen vervolgens hun NFT in ontvangst nemen.

Formulier

Blijf op de hoogte

Door mee te doen, ontvang je mogelijk niet alleen gratis NFT’s, maar help je ook mee aan de groei van het Planq netwerk. Dit biedt je een unieke kans om aan de leiding te staan van financiële vernieuwing binnen de wereld van cryptocurrency.

Voor iedereen die geïnteresseerd is in de wereld van NFT’s en de nieuwste ontwikkelingen binnen het Planq ecosysteem, is dit een unieke kans. Om geen enkele update te missen, is het aan te raden om Planq op Discord en Telegram te volgen. 

Hier worden regelmatig updates gegeven over het airdrop-schema, nieuwe projectlanceringen en andere belangrijke gebeurtenissen. Maar ook in de Crypto Insiders Discord hebben we een apart kanaal waar alles over Planq besproken wordt!


Post Views: 48

Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment