MOTHER memecoin gaat nieuw hoofdstuk in

Petra van der Werf


Rapper Iggy Azalea heeft onlangs haar eigen crypto gelanceerd, genaamd de MOTHER token, op de Solana blockchain. Deze lancering heeft veel aandacht getrokken en voor een aanzienlijke handelsvraag gezorgd, waarbij de waarde van de token na de lancering explosief steeg. Nu komt de artiest met een innoverende aankondiging: de token kan namelijk binnenkort ingezet worden voor betalingen van telefoons.

Deze meme crypto exploderen samen met GameStop aandelen

Deze meme crypto exploderen samen met GameStop aandelen

MOTHER-token binnenkort te gebruiken als betaalmiddel

De munt kan spoedig gebruikt worden om te betalen voor telefoons en diensten van het geplande telecombedrijf van de Australische rapper. De token, die nog niet eens een maand bestaansrecht kent, is zo een van de weinige celebrity coins met een echte users case.

De MOTHER token maakte een indrukwekkende start door binnen enkele uren na de lancering 230 keer in over de kop te gaan. De token bereikte zo een marktkapitalisatie van $18,2 miljoen binnen enkele dagen. Dit beïnvloedde duidelijk de potentie van beroemdheden om invloed uit te oefenen op de cryptomarkt.

Tijdens de aankondiging van de merchandisewinkel van Iggy Azalea werd de nieuwste ontwikkeling ook gelijk benadrukt. Het zou gaan om een herlancering, laat de vrouwelijke rapper op X (voorheen Twitter) weten.

“Morgen herlanceer ik eindelijk het telecommunicatiebedrijf dat ik mede heb opgericht en kun je telefoons kopen, of maand-tot-maand mobiele abonnementen met behulp van $MOTHER of Solana.”

Daarbij liet zij ook gelijk weten dat de hele marketingcampagne snel volgt. “Eind deze week” kunnen we daar mee van verwachten, vervolgde ze op X.

Crypto’s van beroemdheden niet altijd een succes

Rapper Iggy Azalea is een van de weinige beroemdheden die kan zeggen dat haar token meer op een succes lijkt dan een gefaald project. Meerdere wereldwijde sterren deden een poging om te profiteren van de crypto-industrie, maar faalde binnen enkele dagen tot weken.

Een week na de lancering van verschillende celebrity-crypto’s, waaronder die van Caitlyn Jenner, hebben de meeste tokens een aanzienlijke waardedaling ondergaan. De token van Jenner kende een daling van 79 procent. Rapper Rich the Kid deed dat met 66 procent. Ook influencer Andrew Tate mengt zich in alle chaos rondom de cryptomarkt.

Tot slot waren het zeker niet de minst populaire mannen die hun cryptocarrière in een nachtkaars zagen uitgaan. Floyd Mayweather en Trippie Red zagen hun token met meer dan 90 procent kelderen. Verre weg van het succes van Iggy Azalea dus, die voor alsnog een van de weinige is die een goed uitgedacht cryptoplan heeft.


Post Views: 56

Geen belangrijk crypto nieuws meer missen? Volg dan ons spiksplinternieuwe Whatsapp Kanaal. Hier houden we je 7 dagen per week op de hoogte van het belangrijkste crypto nieuws.Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment