Marco behaalde 333% winst in 2 jaar met slimme Bitcoin strategie

Petra van der Werf


Beleggen in crypto’s is altijd een beetje een gok, maar er zijn handelaren die de kunst beheersen om deze onzekere markt in hun voordeel te laten werken. En hoewel sommigen volledig gericht zijn op crypto’s, zijn er anderen die hun risico spreiden door ook te investeren in aandelen en ETFs. Marco De Lio is een perfect voorbeeld van een handelaar die deze gecombineerde benadering met succes heeft toegepast. Je kunt Marco trouwens volgen en zijn portfolio eenvoudig kopiëren via het crypto handelsplatform van eToro, wel zo handig.


🔔 Vandaag: €56 goud gratis

Inzetten op bitcoin, maar compenseren met aandelen

In tegenstelling tot veel andere handelaren op eToro, heeft Marco De Lio een unieke drievoudige strategie ontwikkeld die verdeeld is over vier jaar. De eerste twee jaar zijn gericht op het maximaliseren van winsten door de aankomende halving van Bitcoin (BTC).

De tweede fase draait om het behouden van deze winsten en het beperken van risico’s door crypto’s te verkopen en over te schakelen naar ETF’s en aandelen. In de derde en laatste fase heeft Marco het doel om winsten te consolideren en te genieten van dividendinkomsten. Nu zitten we uiteraard nog in de eerste fase en heeft Marco zijn pijlen nog voor een groot deel op BTC gericht.

Hoge rendementen dankzij risicospreiding

Hoewel een groot deel van zijn portfolio (44%) dus in Bitcoin zit, heeft Marco ook geïnvesteerd in ‘veilige’ aandelen zoals ASML. Deze gemengde aanpak heeft hem een indrukwekkend rendement van 65% tot nu toe dit jaar en een 2-jaars rendement van maar liefst 333% opgeleverd. Een duidelijke indicatie dat zijn strategie werkt.

Zijn high-risk, high-reward aanpak heeft ongetwijfeld veel aandacht getrokken, wat te zien is aan zijn groeiende groep volgers van 1,4k op handelsplatform eToro. Marco’s visie op de toekomst is niet alleen gericht op crypto’s, maar ook op markten die in de toekomst zeer belangrijk zullen zijn. ETF’s gericht op kunstmatige intelligentie en essentiële grondstoffen voor de ontwikkeling van nieuwe technologieën maken ook deel uit van zijn strategie.

Advertisement

Volg en kopieer eenvoudig het portfolio van Marco

De sleutel tot succes in het geval van Marco lijkt zijn risicospreiding te zijn geweest. Deze aanpak van diversificatie heeft hem in staat gesteld om de vruchten te plukken van de opwaartse bewegingen van de crypto markt, maar heeft tegelijkertijd beschermd tegen neerwaartse bewegingen. En dat vertaalt zich naar indrukwekkende prestaties.

Met deze aanpak die een combinatie biedt van risico nemen en risico afdekken is Marco een interessante handelaar, zeker voor crypto beleggers. Zie jij het wel zitten om het razend succesvolle portfolio van Marco zonder uren achter je scherm te zitten te kopiëren? Via deze link kun je gratis een account aanmaken en eenvoudig het portfolio van Marco overnemen.

 


eToro USA LLC biedt geen CFD’s aan en geeft geen verklaring en aanvaardt geen aansprakelijkheid met betrekking tot de juistheid of volledigheid van de inhoud van deze publicatie, die is opgesteld door onze partner met behulp van openbaar beschikbare niet-entiteit specifieke informatie over eToro. Cryptoasset beleggen is zeer volatiel en ongereguleerd in sommige EU-landen. Geen consumentenbescherming. Winstbelasting kan van toepassing zijn. eToro is een multi-asset beleggingsplatform. De waarde van je beleggingen kan stijgen of dalen. Uw kapitaal loopt risico. 74% van de rekeningen van particuliere beleggers verliest geld bij het handelen in CFD’s bij deze aanbieder. U moet overwegen of u het zich kunt veroorloven om het hoge risico te nemen.Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment