Maduro ziet ondanks nederlaag lichtpuntjes: teamdiscipline getoond

Petra van der WerfHedwiges Maduro hield “een zuur gevoel” over aan het 2-0-verlies van Ajax in de Europa League tegen Brighton & Hove Albion. De tijdelijke opvolger van de vertrokken Maurice Steijn vond de nederlaag terecht, maar zag wel aanknopingspunten.

“We hebben wel teamdiscipline getoond”, reageerde Maduro bij Veronica. “We wisten dat Brighton heel goed was aan de bal, we zakten wat meer in en hebben geloerd op de omschakeling. Alleen, aan de bal waren we te slordig om er uit te kunnen komen. Ik denk dat de ruimtes veel compacter waren, maar we speelden tegen een ploeg die er alsnog heel goed doorheen kon voetballen.”

Van een kansloze nederlaag wilde Maduro niet spreken. “Of we zijn overklast? Overklast is een groot woord, maar Brighton is gewoon heel goed aan de bal. Wij hebben ook momenten gehad om vooruit te spelen, maar dan spelen we toch achteruit. Na rust ging dat beter. Het heeft ook met vertrouwen te maken. Of ik zondag tegen PSV op de bank zit? Ik weet nog niks, focus me gewoon op PSV en dan hoor ik het wel.”

Bron: ANPWebsite

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment