Litecoin (LTC) kan na volgende dip in groene zone ruim 70% stijgen

Petra van der Werf


Litecoin (LTC), vaak beschouwd als het zilver tot Bitcoin’s goud, is het onderwerp van onze analyse vandaag.

We verkennen de koersverwachting voor LTC, ondersteund door inzichten uit onze Discord community. De nieuwste analyses en livestreams worden hier als eerst gedeeld.

Technische analyse litecoin (LTC) koers

Litecoin vormt momenteel een zogenaamd symmetrisch driehoekspatroon. Dat leidt meestal tot een nieuwe uitbraak, legden de analisten van Crypto Insiders onlangs uit in de Discord omgeving:

“LTC toont steeds hogere dalen, maar ook steeds lagere toppen. Dit vormt een driehoekspatroon waarbij we eerst een korte uitbraak aan de onderkant verwachten. We zien namelijk weinig beweging en bevinden ons nog steeds in de range van wave 4 van het Elliot Wave-patroon. 

 

We verwachten nog een wave 5 te zien, waarbij de bodem van begin april waarschijnlijk gebroken zal worden. Hiermee zou de koers liquiditeit kunnen ophalen rond de $70 voor hernieuwde kracht naar boven. Wij zullen persoonlijk overwegen om hier onze positie uit te breiden.

 

Over de langere termijn blijven we optimistisch en verwachten we een stijging richting de $120. Deze tijdelijke daling biedt mogelijk een kans om in te stappen voordat de koers opnieuw omhoog gaat. We blijven de ontwikkelingen nauwlettend volgen in de Discord groep.”

Datum analyse: 20 mei. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/WLpHVXKP/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze Discord community vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Je betreed hier een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Praat mee op Discord

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.


Post Views: 0

De markt een stapje voor blijven? Join onze bruisende Discord-community met meer dan 12.000 leden! Hier kun je eenvoudig discussiëren over de laatste crypto-trends en verwachtingen.Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment