Litecoin (LTC) herstelt krachtig en beoogt korte termijn doel van $130

Petra van der Werf


Litecoin (LTC), vaak aangeprezen als het zilver ten opzichte van Bitcoins goud, staat vandaag in de schijnwerpers.

We onderzoeken de koersverwachting voor LTC met een analyse onze Discord omgeving waar constant updates en live-streams worden gedeeld.


Hoe Polygon (MATIC) snel door kan schieten naar $1,70 en zelfs hoger

Technische analyse litecoin (LTC) koers

Litecoin heeft na een lange zijwaartse periode eindelijk kunnen stijgen vanuit de door de analisten getekende groene koopzone. Zij deelden onlangs weer hun nieuwe verwachtingen in de Discord groep:

“Het was even spannend rond de koers van LTC, vooral toen het dicht bij onze invalidatielijn van $72 kwam. Gelukkig zijn we daar ruim boven gebleven en zien we nu al een krachtig herstel.

 

We zien nog steeds een sterk impulsief patroon dat de potentie heeft om ons flink omhoog te brengen. Op korte termijn mikken we op een doel van $130, maar gezien de huidige bullmarkt, denken we dat er nog veel meer in het verschiet ligt.

 

Aangezien we lange tijd in de groene zone onze positie hebben kunnen opbouwen, blijven we voor rustig zitten en kijken we uit naar verdere stijgingen.”

Datum analyse: 24 maart. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/tQc8CGPh/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze Discord community vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Je betreed hier een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Praat mee op Discord

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.


Post Views: 0Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment