Klopp heeft Gomez na vele blessures voorlopig nodig als linksback

Petra van der WerfJoe Gomez moet bij Liverpool voorlopig de positie van linkervleugelverdediger invullen. Trainer Jürgen Klopp heeft na het wegvallen van Kostas Tsimikas weinig keuze meer over, zei hij in aanloop naar de ontmoeting met Burnley van dinsdag.

“We weten allemaal dat we op deze momenten geluk nodig hebben om er doorheen te komen”, aldus Klopp over de vele blessures in zijn selectie. “We moeten Joe in de watten leggen en ervoor zorgen dat hij altijd klaar is te spelen.”

Liverpool speelde zaterdag gelijk tegen Arsenal (1-1) en liet daarmee de kans liggen de koppositie over te nemen. Linksback Kostas Tsimikas kreeg bij de zijlijn een duw in zijn rug en nam in zijn val Klopp mee. De Griek, de vervanger van eerste keuze Andy Robertson, liep daarbij een gebroken sleutelbeen op.

Burnley won met 2-0 bij Fulham en deed de laatste plaats over aan Sheffield United. “Ik heb best veel wedstrijden van Burnley gezien en ik ben behoorlijk onder de indruk van wat ze doen. Zaterdag kregen ze eindelijk de beloning”, aldus Klopp.

Bron: ANPWebsite

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment