Khlóe Kardashian onder vuur na opmerking over ouderschap

Petra van der WerfHoewel het algemeen bekend is dat de Kardashians gebruikmaken van nanny’s, praten ze zelden openlijk over ze. In de nieuwste aflevering van The Kardashians komt het onderwerp wél aan bod, als Kourtney en Khlóe praten over hun families. Kourtney wil weten waarom haar zus niet in Parijs was met de rest van haar familie. “Ik had gewoon niet het gevoel dat dit de juiste plek was voor mij om te zijn”, legt Khlóe uit. “Ik werd heel angstig van het idee om mijn kinderen thuis achter te laten. Tristan was ook niet thuis en het is dan moeilijk voor mij om ze alleen te laten.”

Khlóe geef toe dat er ook allerlei horrorscenario’s door haar hoofd gingen. “Ik dacht, wat als er een aardbeving is? Wat als er iets aan de hand is en er is geen enkele ouder bij ze? Ik raakte helemaal in paniek van die gedachte.” Als Kourtney haar vervolgens vraagt hoe het voor haar is als Tristan niet thuis is, geeft Khlóe toe dat het af en toe pittig kan zijn. “Het gaat goed hoor, maar als hij er wel is dan heb ik wel veel aan hem. Ik heb natuurlijk ook geen nanny ‘s nachts en daar moet ik misschien wel iets aan gaan doen.”

Kourtney lijkt geschokt door deze onthulling. “Bedoel je dat er geen nanny bij je inwoont op dit moment?” Khlóe legt uit dat dit inderdaad het geval is. “Ik zit ook overal bovenop, hè? Het gaat meestal wel goed, maar ik maak ook al haar lunches, ik maak haar avondeten, ik doe echt alles. Ik wil dat aan niemand anders overlaten.” In een confessional geeft Khlóe vervolgens toe dat het loodzwaar is in haar eentje. “Als True om half 9 naar bed gaat ’s avonds dan ben ik net Leonardo DiCaprio in The Wolf of Wallstreet die terug naar bed kruipt. En de volgende dag is het hetzelfde riedeltje.”

Toch zegt de realityster dat ze het niet anders zou willen. “Tegelijkertijd is het alles wat ik wil. Het is het raarste ding. Je bent echt doodmoe en hebt het gevoel dat je doodgaat, maar als ze dan ’s avonds in bed liggen mis ik ze.” Haar bekentenis kan op weinig sympathie rekenen. Op Instagram stromen de verontwaardige reacties binnen. ‘Je hebt een chef, een huishoudster, een personal trainer, dokters, arme vrouw’, reageert iemand. ‘Probeer het nu eens zonder enige hulp én een fulltimebaan’, adviseert iemand anders haar. ‘Jij hebt overdag een nanny. Veel moeders hebben die luxe niet eens’, sneert een ander. Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment