hoe koers naar $80.000 kan stijgen

Petra van der Werf


Bitcoin (BTC), de eerste en meest invloedrijke cryptocurrency die een nieuw tijdperk van digitale financiën heeft ingeluid, staat vandaag centraal in onze analyse.

We duiken in de koersverwachting van BTC, ondersteund door een analyses uit onze Discord omgeving. De nieuwste analyses worden altijd als eerst hier gedeeld.

Technische analyse bitcoin (BTC) koers

Bitcoin heeft na een saaie periode weer wat momentum gevonden. Onze analisten zagen deze stijging al aankomen en deelden onlangs in de Discord groep wat we nu mogelijk kunnen verwachten.

“Bitcoin is sinds de lokale bodem rond $56.600 weer hard gestegen, maar gaat nu de strijd aan met het weerstandslevel rond de $71.000. Vorige maand probeerden we dit niveau al te breken, maar dat lukte niet.

 

We verwachten nu een nieuwe poging en er kort doorheen breken om vervolgens toch weer wat terug te zakken. Wij verwachten dat de structuur gebroken wordt om vervolgens de groene steunlijn te testen rond de $68.000.

 

Na deze test verwachten wij echter wel weer harde opwaartse prijsbeweging te zien met targets rond de $80.000. Deze volatiliteit geeft ons vertrouwen in de langetermijnvooruitzichten van bitcoin. In de Discord groep blijven we de koers nauw in de gaten houden.”

Datum analyse: 4 juni. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/DPSEk0Iq/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze Discord community vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Je betreed hier een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Praat mee op Discord

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.


Post Views: 114Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment