Het altcoin seizoen: komt die nog? En wanneer dan?

Petra van der Werf


In deze video analyseer ik de huidige status van altcoins en wat we kunnen verwachten voor een altcoin season. Momenteel bevinden we ons in een bitcoin (BTC) season, waarbij de bitcoin-dominantie hoog is. Over het algemeen presteren altcoins slecht, met enkele uitzonderingen in specifieke sectoren zoals meme coins en AI-projecten.

Ik bespreek verschillende factoren die bijdragen aan de huidige markt, zoals token unlocks en de afwezigheid van retail-investeerders. Volgens mijn analyse is een altcoin season mogelijk rond oktober 2024-2025, afhankelijk van de uitbraak van bepaalde grafieken en een groeiende interesse van retail-investeerders.

Join de “de Bitcoin Consultant” community

John sluit zijn video’s altijd af met “happy trading”. Want dat is wat hij voor traders doet: hij maakt de moeilijke materie begrijpelijk middels de Youtube video’s en cursusaanbod waardoor traden een “happy” onderneming wordt. Duizenden hebben zijn cursussen al gevolgd en je kunt hier beginnen met de gratis kennismakingscursus. Naast de wekelijkse video’s kun je ook meer updates krijgen in zijn gratis Telegram.

Het bericht Het altcoin seizoen: komt die nog? En wanneer dan? verscheen eerst op Crypto Insiders.Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment