Grote afwezige tijdens trouwfeest van K3’tje Hanne

Petra van der Werf‘Gratis drankjes! Oh en er is ook een bruiloft’, prijkte er op het welkomstbord van het getrouwde stel. Hanne en Jorn stapten op 29 augustus 2020 al in het huwelijksbootje. Omdat de coronapandemie toen in volle gang was, konden ze hun bruiloft niet (groot) vieren. Twee jaar later, op 14 november 2022, verwelkomde het koppel zoon Julien. En nu maakten ze dus tijd om alsnog een trouwfeest te geven. 

Onder anderen K3’tje Julia Boschman, ex-K3’tje Klaasje Meijer en Marie Verhulst waren aanwezig, weet Het Laatste Nieuws over de gastenlijst te melden.

Opvallend genoeg noemt de Belgische krant K3-collega Marthe De Pillecyn niet, al zou haar afwezigheid niet per se als een verrassing komen voor fans. Er doen namelijk al even geruchten de ronde over spanningen tussen Marthe, Hanne en Julia, nadat Marthe ruzie zou hebben gehad met de choreograaf van het trio. Marthe was ook een paar dagen niet te zien in hun musical De 3 Biggetjes, waar fans grote vraagtekens bij zetten ondanks dat Studio 100 aangaf dat dit vanwege haar gezondheid was. Inmiddels is Marthe weer op de bühne te zien. 

Studio 100-baas Gert Verhulst reageert voor de camera van RTL Boulevard als volgt op de nare opmerkingen die Marthe in haar begintijd bij K3 kreeg: Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment