Gordon wil toch naar Vandaag Inside: ‘Veeg de vloer met ze aan’

Petra van der WerfNederland is het inmiddels wel van Gordon gewend dat hij kan omkeren als een blad aan een boom. De zanger heeft een haat-liefderelatie met de media, die hem de afgelopen weken niet spaarden na zijn live-optreden bij de release van Album van mijn leven, Gordons comebackplaat. Nadat er onder meer aan de talkshowtafel van Vandaag Inside gegierd werd over zijn breekbare zang, leek Gordon het helemaal niet meer te zien zitten en trok hij de stekker uit zijn theatertour en Instagram-account. Maar wat zegt-ie nú op Radio 538?

De prille lentezon en zijn aanwezigheid op het Oscar-feestje van Elton John in de VS lijken Goor nu goed te hebben gedaan. Zo goed, dat hij zijn pestkoppen bij VI toch wil verblijden met een bezoek. “Als VI mij belt en ze willen mij hebben volgende week, dan zit ik de veertiende daar aan tafel.” 

“Ik ben nu gewoon sterk genoeg om daar tegenin te gaan”, vervolgt Gordon over zijn besluit om vorige week juist niet bij de heren aan te schuiven. “Ik was op dat moment gewoon even helemaal uit het veld geslagen.” Maar nu kan-ie weer goed van zich afbijten. “Ik veeg toch de vloer met die gasten aan. Als een René van der Gijp over mij gaat zeggen dat ik een patiënt ben… van iemand die zelf twee jaar lang depressief is geweest. Kom op, waar ben je mee bezig?”  

De vraag is echter of Wilfred Genee en de zijnen hier nog op zitten te wachten nadat Goor in het gesprek met Frank Dane nogal afgeeft op het programma. “Sowieso vind ik het een vreselijk programma, met afschuw zit ik soms te kijken en luisteren naar waar ze allemaal zeggen. Moet ik dan meewerken met mensen die me eigenlijk niet leuk vinden? Heb ik helemaal geen zin in”, zo laat Gordon zich namelijk eveneens ontvallen over zijn initiële weerstand op de uitnodiging na de kritiek. 

Zo reageerden Wilfred, Renée en Johan op Gordons cancel van zijnVI-optreden: Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment