Feyenoord en Ajax hervatten Europees seizoen met thuisduel

Petra van der WerfFeyenoord en Ajax hervatten het Europese seizoen met een thuiswedstrijd. De kampioen uit Rotterdam ontvangt vanaf 18.45 uur AS Roma voor een duel in de tussenronde van de Europa League. Ajax neemt het vanaf 21.00 uur op tegen de Noorse kampioen Bodø/Glimt in de tussenronde van de Conference League.

Trainer Arne Slot van Feyenoord verwacht dat hij geen beroep kan doen op Quinten Timber en Lutsharel Geertruida. Santiago Giménez lijkt wel op tijd hersteld van een kuitblessure. Justin Bijlow, Gernot Trauner en Thomas van den Belt zullen zeker niet in actie komen tegen de Italianen, die Feyenoord de afgelopen seizoenen in de finale van de Conference League en kwartfinale van de Europa League de baas bleven.

Ajax kan weer een beroep doen op Devyne Rensch. Branco van den Boomen keert als wisselspeler terug in de selectie voor het duel met de kampioen van Noorwegen. Steven Berghuis vervangt de geblesseerde Steven Bergwijn weer als aanvoerder.

De winnaars van de dubbele ontmoetingen plaatsen zich voor de achtste finales van de Europa League en Conference League.

Bron: ANPWebsite

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment