Fetch.ai (FET) verzamelt kracht en kan doorschieten richting $5

Petra van der Werf


Fetch.ai (FET), een pionier in het gebruik van AI binnen de blockchain-wereld, staat vandaag in de schijnwerpers.

We duiken in de koersverwachting voor FET, met inzichten uit onze Discord omgeving waar regelmatig updates en live-streams worden gedeeld.


🚀 Alle Nederlanders krijgen 1.5 miljoen PEPE gratis van Nederlands platform

  • Advertentie
  • Anycoin Direct

Technische analyse fetch.ai (FET) koers

FET had vorige maand een geweldige opwaartse beweging laten zien, maar zwakte deze maand toch iets af. Het lijkt erop dat de kracht alweer toeneemt, legden de analisten onlangs uit:

“Voor FET zagen we op de dagelijkse grafiek een imbalance, die we tussen $2 en $2,40 als een grijze zone hebben aangeduid. Deze imbalance lijkt nu helemaal opgevuld, precies zoals we hadden verwacht, en nu is de koers op zoek naar hogere niveaus.

 

We richten onze aandacht vooral op twee belangrijke zones. De eerste is tussen de 161,8% en 200% Fibonacci-niveaus, die zich uitstrekken van $3,65 tot $4,21. Dit gebied zien we als de eerste hindernis waar de koers naartoe beweegt.

 

Eenmaal daar verwachten we misschien een kleine terugval, maar daarna zetten we onze blik op de tweede blauwe zone rond $5,11. Voor nu ziet de toekomst er zeer positief uit voor FET.”

Datum analyse: 26 maart. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/DbeLwOkP/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze Discord community vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Je betreed hier een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Praat mee op Discord

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.


Post Views: 0Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment