Fetch.ai (FET) stabiliseert in groene zone: klaar voor 100% stijging?

Petra van der Werf


Fetch.ai (FET), bekend om zijn rol in het toepassen van kunstmatige intelligentie in blockchain-technologie, staat in het middelpunt van deze analyse.

We verkennen de koersverwachting van FET voor de komende periode, met inzichten uit onze Discord omgeving waar updates en live-streams regelmatig worden gedeeld.

Technische analyse Fetch.ai (FET) koers

Fetch.ai kon de afgelopen weken stabiliseren in de groene zone van onze analisten. Dat betekent dat de koers mogelijk op het punt staat om aan nieuwe stijging richting een nieuwe all-time high te vervolgen. Dat legden de analisten onlangs in de Discord groep uit:

“We zien dat de FET koers zich mooi stabiel heeft gehouden in de groene koopzone tussen de $2 en $2,30. Belangrijk is dat er geen nieuwe low is gezet, wat een positief teken is voor potentiële verdere stijging.

 

Nu wordt het zaak om de vorige piek rond de $2,80 te doorbreken, wat een duidelijke wijziging in de structuur zou bevestigen. 

 

Als we deze horde nemen, verwachten we dat de koers kan blijven klimmen naar ons doel in de blauwe zone rond de $4,80, wat een stijging van meer dan 100% zou betekenen. In de Discord groep houden we dit nauw in de gaten om de beste kansen te benutten.”

Datum analyse: 10 mei. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/IBtrQ9Po/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze Discord community vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Je betreed hier een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Praat mee op Discord

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.


Post Views: 0Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment