Ex loopt restaurant binnen waar Monica Geuze date heeft met ’20 jaar oudere’ man

Petra van der WerfKaj vraagt Monica wat haar leeftijdsgrens is qua daten. “55. Daar heb ik goed over nagedacht”, zegt ze. Monica heeft onlangs namelijk een tijdje contact gehad met een twintig jaar oudere man uit het buitenland. Die is zelfs naar Nederland gekomen om haar te zien.

Tijdens hun date in een restaurant komt er ineens echter een oude bekende van Monica binnenwandelen: haar ex Lars Veldwijk. “Er komt ineens iemand binnen en ik draai me om en het is de vader van Zara-Lizzy. Die staat ineens naast me. (…) Dus ik loop naar hem toe. En toen zei hij: ‘Is dit je date?!'”  

Monica deelt met Lars dat ze het best vermoeiend vindt dat ze de hele tijd Engels moet praten met haar date. “Als ik je moet redden moet je een seintje geven”, zegt die daarop. Toch nog best handig dus, zo’n ex bij je eerste date.

Uiteindelijk zit de presentatrice haar avond met de buitenlandse man wel uit. Maar wie het al gênant vindt als je ex dineert in hetzelfde restaurant waar jij met je afspraakje zit, kan zich beter schrap zetten voor de rest van Monica’s verhaal. Algauw blijkt namelijk dat haar date een drankje te veel op heeft. “Die vent zakt bijna door zijn hoeven. Zo ontzettend dronken geworden”, vertelt ze.

Nadat Monica en de man vertrekken bij het restaurant, valt de man ‘gewoon van de stoep voor de deur’. Ze vervolgt: “Het was echt heel zielig. Want dan zie je gewoon best wel een man op leeftijd, die zichzelf niet onder controle heeft en op de stoep valt.” Daarom besluit Monica een taxi voor hem te bellen en gaat zijzelf daarna de club in met haar vrienden. 

Klik hier om de podcast terug te luisteren. Monica valt overigens wel vaker in de smaak bij oude mannen: Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment