Ethereum (ETH) experts onthullen waar koers kan omkeren en stijgen

Petra van der Werf


Ethereum (ETH), het toonaangevende smart contract platform dat de basis vormt voor een groot deel van de DeFi- en NFT-sector, wordt vandaag uitgelicht.

We duiken in de koersverwachting van ETH, ondersteund door een analyse uit onze Discord omgeving. Hier delen we wekelijks meer dan 20 analyses en livestreams.

Technische analyse ethereum (ETH)

Ethereum lijkt samen met bitcoin (BTC) wat kracht te verliezen na de sterke stijging van vorige maand. De analisten van Crypto Insiders deelden onlangs in de Discord groep waar de koers mogelijk een omkeer kan maken:

“ETH lijkt te willen dalen. Dit zou in principe een logische reactie zijn op de markt. We hebben namelijk een enorm harde stijging gehad, waardoor de markt even uit balans is. Door deze daling zullen we deze inbalans weer deels goedmaken.

 

De koers lijkt een 12345 Elliott Wave patroon te maken, waarbij de komende daling de tweede wave is uit dit patroon. Wij willen graag een reactie zien ergens tussen de 50% en 61,8% Fibonacci-niveaus. Dit ligt tussen een koers van $3.260 en $3.395. Hier zullen we opletten of we een omkeer krijgen of dat we nog een treetje omlaag gaan.

 

We zullen dit goed in de gaten houden binnen de Discord omgeving en op zoek gaan naar het perfecte instapmoment als de koers in deze zone komt. Daarna verwachten we weer dat ETH kan stijgen.”

Datum analyse: 10 juni. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/F0vUvmtQ/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze Discord community vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Je betreed hier een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Praat mee op Discord

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.


Post Views: 0Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment