Een nieuwe premier, all-time highs & meer

Petra van der Werf


Madelon Vos is na lange tijd eindelijk weer terug met een nieuwe aflevering van Madelon Praat, gevuld met het laatste nieuws! In deze video bespreek ik de recente ontwikkelingen bij de centrale banken, de dalende rente, de recordhoogtes van grondstoffen zoals goud en zilver, de beurs, de cryptomarkt, de huizenmarkt en de nieuwe premier, Dick Schoof.

Join de MoneyTalks community van Madelon Vos!

Sinds kort bestaat de MoneyTalks community van Madelon! In deze online community kan je vragen stellen en kennis delen! Ook maakt Madelon er technische analyses op aanvraag worden er Q&A-sessies georganiseerd waarin live vragen kunnen worden gesteld. Maak je je eigen analyses, dan kunnen de experts in de community daar een blik voor je op werpen!

Madelon legt ook uit! Middels de cursussen van Madelon leer je onder andere hoe je veilig en vertrouwd aan de slag kan gaan met bitcoin en andere cryptocurrencies en hoe je winst kan boeken met het investeren in crypto. Kennismaken met Madelon? Bekijk dan ook haar gratis cursussen! 

In de gratis cursus Crypto & Trading academy krijg je een preview van onderwerpen als Bitcoin, andere cryptocurrencies, hoe deze veilig op te slaan en je eerste crypto’s aanschaffen. Daarnaast leer je de basis van technische analyse. Deze gratis cursus is een voorproef op de volledige cursus.


Post Views: 0Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment