Dumfries na landstitel met Inter nog niet bezig met toekomst

Petra van der WerfDenzel Dumfries weet nog niet of hij komend seizoen bij Internazionale speelt. De rechtervleugelverdediger, die maandag de Italiaanse landstitel won met zijn club, heeft na dit seizoen nog een contract voor een jaar.

“Daar zijn we nog niet echt mee bezig geweest, want je bent nog vol in de race voor het kampioenschap”, vertelde Dumfries na de zege van 2-1 op AC Milan aan Ziggo Sport. “Het EK komt er ook aan. Je weet nooit hoe het gaat lopen, maar de gesprekken gaan op zich goed. Alleen zit de club in een moeilijke tijd. Ik verwacht dat we de gesprekken op korte termijn zullen oppakken.”

Dumfries kwam tegen Milan in de slotfase in het veld en kreeg in blessuretijd een rode kaart. Ook de wedstrijden daarvoor was de voormalig PSV’er vaker invaller dan basisspeler. “Ik lees er altijd veel verschillende verhalen over, maar ik heb gewoon een blessure gehad die me heel lang parten heeft gespeeld”, legde Dumfries bij Ziggo Sport uit. “Het is een hamstringblessure, die ik vorig jaar uit tegen Atalanta heb opgelopen. Ik ben wedstrijden blijven spelen, waardoor ik het eigenlijk een beetje kapot heb gelopen. Het was niet slim van mij om zo lang door te blijven spelen met die blessure. De nasleep is gewoon heel lang. Een leermoment voor mij. Nu wil ik me focussen op dat ik 100 procent fit ben.”

Bron: ANPWebsite

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment