Droomhuis: dit was de meest bekeken woning op Funda in 2023

Petra van der WerfDit huis werd volgens het jaaroverzicht van Funda namelijk het meest bekeken van de in totaal 213.388 huizen die in 2023 te koop stonden. Wat dit optrekje extra bijzonder maakt? De eigenaren hebben er zelf nooit een voet over de drempel gezet. Dit betekent dat bijna alles, van meubels tot apparatuur, nog gloednieuw is. En ja, het huis staat dus inclusief de complete inventaris te koop. En dat voor ‘slechts’ 1,9 miljoen euro.

Alles wat je hart begeert

De woonboerderij aan het Noorderdiep 21 staat op bijna 2400 m² grond en heeft alles wat je maar kan wensen: een infinity pool, een zwevende open haard, een bioscoop én trappen die lijken te zweven in het niets. Alsof dat niet genoeg is, zijn de (verlichte!) plafonds ook nog eens 8 meter hoog.

Het huis is gebouwd in 2022 en als je op Google Maps kijkt, kun je het huis zelfs nog in de steigers zien staan. Omdat het zo recent gebouwd is, is het huis extreem energiezuinig. Met spouwmuren van 50 cm dikte, twee afzonderlijke automatische CV-systemen en afzonderlijk regelbare vloerverwarming heb je het nooit meer koud. Maar dat gebeurde waarschijnlijk sowieso niet, met een eigen ondergrondse hamam…

Of je nu valt voor de architectuur, de onaangeroerde voorzieningen, of gewoon de gedachte aan een huis dat nog nooit door iemand is bewoond, het huis is onbetwist een bijzondere. Je moet er echter wel het één en ander voor over hebben, want zoals je kan zien op de foto’s op Funda, wordt het huis omringd door landerijen en woon je best wel in the middle of nowhere. Perfect voor liefhebbers van rust en ruimte!

Wil je meer binnen gluren? Bekijk dan hier de Fundapagina voor de rest van de foto’s en details.Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment