DoopieCash: crypto koers trends spotten/maximaliseren

Petra van der Werf


In deze video gaan we in op het handelen op basis van prijs trend. Een trend is de termijn waarin de koers een bepaalde prijsrichting op beweegt.

Een belangrijk onderwerp omdat er vaak meerdere trends aanwezig zijn, verdeeld over meerdere tijdsframes (termijnen).


Ethereum staking opvallend populair, duizenden investeerders in de rij

Crypto prijs trends

Een prijsbeweging doet wat het doet omdat wij als markthandelaren daarop handelen. Dit wil zeggen dat als er koopinteresse is dit zich zal vertalen in een stijgende koers of wanneer er meer behoefte is aan de verkoop van een activa zal dit zich vertalen in een neergaande koersbeweging. Of je nou belegger of trader bent, dit is essentiële basisinformatie om mee te nemen in jouw plan.

Een trend gaat nooit in 1 rechte lijn van A naar B, maar dit zal middels fluctuerende prijs gebeuren. Er ontstaan dus letterlijk een soort trappetje omhoog of omlaag, afhankelijk van de verkoop of koopdruk. Op deze fluctuaties kan ingespeeld worden, deze vinden namelijk plaats door fundamentele aspecten, support (koopdruk) en/of weerstand (verkoopdruk). Je wilt deze fluctuaties in je voordeel laten werken door zo voordelig mogelijk in te schalen en je winst te maximaliseren door op uiterste punten uit te schalen.

Zoals eerder aangegeven spelen deze fluctuaties zich in alle vormen en maten af. Zorg dat je de trend bespeelt die op JOUW plan van toepassing is. Waar ligt jouw risico? En waar ligt jouw reward? En zorg dat je binnen die kaders jouw positie maximaliseert. Zorg dat je de kansberekning op jouw positie zo zorgvuldig mogelijk gebeurd op basis van de diverse trends.

Bekijk de video voor alle analyses en voorbeelden zodat jij hier op in kunt spelen.

Leer bitcoin traden met DoopieCash

DoopieCash biedt een breed scala aan mogelijkheden voor iedereen die wil leren traden. Voor de echte beginners is er de gratis cursus crypto trading. Deze cursus is speciaal ontworpen om beginners te helpen en mee te nemen in de wereld van cryptocurrencies.

Voor degenen die al enige ervaring hebben of meer willen leren, biedt DoopieCash Trading Leerprogramma’s. Deze programma’s zijn geen basis- of allroundcursussen met veel onnodige onderwerpen, maar twee makkelijk te volgen en zelf ontworpen trading systemen. De mannen van DoopieCash hebben dus voor ieder wat wils!


Post Views: 0Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment