Crypto bij Binance gehad? Regel dit vóór 20 maart

Petra van der Werf


Binance, de grootste cryptobeurs ter wereld, moest vorig jaar uit Nederland vertrekken. Het handelsplatform kon namelijk niet de juiste vergunning krijgen van De Nederlandsche Bank.

Binance bood toen de optie aan Nederlandse klanten om hun crypto automatisch over te laten zetten naar de Nederlandse cryptobeurs Coinmerce.

Nu heeft Binance een belangrijke mededeling gestuurd naar Nederlandse klanten hierover.


🚀 Nederlanders maken lezers van Crypto Insiders vandaag SHIBA miljonair; pak jouw gratis 1.000.000 SHIB

  • Advertentie
  • Anycoin Direct

Binance claim wordt automatisch overgedragen aan Coinmerce

Als je op 17 augustus 2023 crypto had staan op Binance, dan heb je een contractuele claim met Binance die overeenkomt met het aantal en type digitale activa die op dat moment in jouw account werden gehouden.

Vanaf 20 maart 2024 wordt deze contractuele claim automatisch overgezet naar Coinmerce, net als met je crypto vorig jaar gebeurde. Vanaf dan kun je je Binance-account alleen nog maar gebruiken voor informatieve doeleinden.

Dat betekent dat alle toekomstige interacties over jouw digitale tegoeden met Coinmerce zullen plaatsvinden en niet meer met Binance.

Wil je bezwaar maken tegen de overdracht?

Toch krijgen klanten de optie om bezwaar in te dienen tegen deze overdracht. Dat kunnen zij doen door de “opt-out” functie te kiezen op hun Binance-account.

Wil je hiervan gebruik maken, dan moet je dit uiterlijk op 19 maart moeten doen via een pop-upvenster dat zal verschijnen wanneer je naar je account gaat.

Als je geen actie onderneemt, dan zal automatisch jouw claim op deze digitale valuta overgedragen worden aan Coinmerce. Dit betekent dat je, als klant, geen aanspraak meer maakt op Binance, maar op Coinmerce.

Screenshot van Binance notitie

Al je crypto tegoeden op Binance werden, als het goed is, al afgelopen zomer overgedragen aan Coinmerce. Althans, als je toen voor deze optie koos.

Voor diegenen die hun crypto naar een ander platform of wallet willen overzetten, is het cruciaal om dit vóór 20 maart 2024 te regelen.

Na deze datum zullen de tegoeden en claims automatisch naar Coinmerce worden overgezet, wat een significante verandering in het beheer en de toegankelijkheid van jouw digitale activa met zich meebrengt.

Het is dus belangrijk moment voor Nederlandse Binance klanten om hun opties te overwegen en de beste koers voor hun digitale vermogen te bepalen.


Post Views: 0Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment