Cosmos (ATOM) beweegt naar blauwe zone waaruit koers hard kan stijgen

Petra van der Werf


Cosmos (ATOM), bekend om zijn unieke interoperabiliteit tussen verschillende blockchains, staat centraal in deze analyse. We richten ons op de koersverwachting voor ATOM voor de komende periode met een analyse uit onze Premium omgeving

Voor slechts 1 euro krijg je de eerste 30 dagen toegang tot onze Premium omgeving, waar je meer analyses kunt vinden en direct vragen aan onze analisten en 1.500 leden kunt stellen. Onthoud wel: onze analisten zijn geen financieel adviseurs.

Technische analyse cosmos (ATOM)

De analisten van Crypto Insiders verwachten voor ATOM een mogelijk omkeerpunt te zien in de koers. Zij deelden onlangs het volgende hierover in de Premium omgeving:

“ATOM vertoont al enige tijd een zijwaartse beweging, die goed past binnen het WXY Elliott Wave patroon. Opvallend is dat de X-wave precies de 161,8% Fibonacci-niveau op $10,72 heeft geraakt, een punt waar veel weerstand is. Het lijkt erop dat de koers vanaf dit niveau een daling inzet, wat aansluit bij de verwachtingen van dit patroon, aangezien we nu aan de start van de Y-wave staan.

 

Deze Y-wave wordt verwacht richting een belangrijke zone te bewegen, de onderste blauwe zone, die ligt tussen $7,72 en $8,619. In deze zone bevinden zich meerdere belangrijke niveaus die van invloed kunnen zijn op de koersontwikkeling en steun kunnen bieden.

 

Vanuit deze zone verwachten we een periode van consolidatie, waarbij de koers zich stabiliseert, om uiteindelijk een nieuwe stijging in te zetten. We blijven de ontwikkelingen rond ATOM volgen en zullen regelmatig onze analyse bijwerken voor onze leden.”

Datum analyse: 21 februari. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/OM4StZBx/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze premium omgeving vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Als premium lid betreed je een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Tijdelijke aanbieding: 30 dagen voor €1

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.


Post Views: 1Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment