Chainlink (LINK) kan weer sterk stijgen na volgende dip in groene zone

Petra van der Werf


Chainlink (LINK), een gedecentraliseerde orakeldienst die smart contracts met real-world data verbindt, staat centraal in deze analyse.

We onderzoeken de koersverwachting voor LINK, ondersteund door inzichten uit onze Discord omgeving. Hier delen we wekelijks meer dan 20 analyses en livestreams.


🚀 Nederlandse exchange viert bullmarkt: iedereen gratis crypto naar keuze

Technische analyse chainlink (LINK) koers

Chainlink maakt onlangs een flinke sprong omhoog. Het is daarom geen grote verrassing dat de koers wellicht nu eerst een kleine correctie moet maken voordat de stijging voortzet. Dat legden de analisten van Crypto Insiders onlangs als volgt uit in Discord:

“LINK bevindt zich momenteel in een interessante fase binnen een Elliott Wave patroon. De koers heeft onlangs een top bereikt en we verwachten nu een correctieve beweging omlaag richting de groene koopzone tussen $13,95 en $15,70. Deze zone komt overeen met de 76,4% en 50% Fibonacci-niveaus.

 

Wij zullen persoonlijk overwegen om onze positie in LINK uit te breiden in de groene zone, omdat we denken dat de koers hier een solide basis zal vormen. Vanuit deze zone verwachten we een nieuwe opwaartse beweging.

 

Op de langere termijn blijven we optimistisch en verwachten we dat LINK aanzienlijk zal stijgen. Onze doelen liggen rond de $20,73, wat het liquiditeitsniveau is. In de Discord groep houden we de koers nauw in de gaten.”

Datum analyse: 21 mei. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/ZXQddmoT/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze Discord community vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Je betreed hier een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Praat mee op Discord

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.


Post Views: 0

De markt een stapje voor blijven? Join onze bruisende Discord-community met meer dan 12.000 leden! Hier kun je eenvoudig discussiëren over de laatste crypto-trends en verwachtingen.Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment