Cardano (ADA) zakt naar groene zone, sterke comeback in zicht

Petra van der Werf


Cardano (ADA), een blockchain-platform dat bekend staat om zijn wetenschappelijk onderbouwde benadering, staat vandaag in de schijnwerpers.

We onderzoeken de koersverwachting voor ADA, met inzichten uit onze Discord omgeving community waar wekelijks meer dan 20 analyses worden gedeeld en live-streams worden gehouden.

Technische analyse cardano (ADA) koers

Cardano is mogelijk niet helemaal klaar met dalen, maar de koers kan binnenkort omdraaien. Dat legden de analisten van Cryto Insiders onlangs als volgt uit in de Discord groep:

“ADA is flink gedaald en kan wellicht nog iets dieper dalen. Binnen deze daling zien we een ABC Elliott Wave patroon ontvouwen, waar we nu in de C wave zijn. Deze C wave vormt een 12345 Elliott Wave patroon.

 

We hebben een koopzone getekend tussen de 50%, 61,8% en de 100% en 123,6% Fibonacci-niveaus. We verwachten dat ADA vanuit deze zone weer sterk zal stijgen. De huidige daling biedt dus mogelijk een kans voor ons om te overwegen onze positie uit te breiden.

 

Uiteindelijk verwachten we dat de koers boven de $0,80 zal uitkomen. Dus ondanks de huidige daling, blijven we positief over de toekomst van ADA.”

Datum analyse: 21 april. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/srGxu2wI/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze Discord community vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Je betreed hier een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Praat mee op Discord

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.


Post Views: 0Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment