Cardano (ADA) vindt stevige basis: grote koerssprong lijkt nabij

Petra van der Werf


Cardano (ADA), een blockchain-platform dat zich onderscheidt door zijn wetenschappelijk onderbouwde aanpak, wordt vandaag uitgelicht.

We duiken in de koersverwachting van ADA, met inzichten uit onze Discord community waar we regelmatig updates en live-streams delen.

NEAR crypto vindt groene zone: het startsein voor een sterke stijging?

NEAR crypto vindt groene zone: het startsein voor een sterke stijging?

Technische analyse Cardano (ADA) koers

De koers van cardano lijkt in een afrondende fase te zitten van het neerwaartse patroon. Daarom hebben de analisten onlangs de volgende analyse voor ADA kunnen delen in de Discord omgeving:

“ADA heeft in de groene zone tussen $0,35 en $0,51 steun gevonden, wat overeenkomt met de 78,6% en 50% Fibonacci-niveaus. Vanuit deze zone verwachten we een opwaartse beweging. Wij hebben in deze groene zone een positie in ADA opgebouwd, anticiperend op een nieuwe stijging.

 

Momenteel zit ADA in een 12345 Elliott Wave patroon, dat afrondt in een ending diagonal wave patroon. Dit duidt vaak op een mogelijke aanstaande uitbraak. Wij denken dat een doorbraak boven de $0,4395 een positief signaal zal zijn en de weg vrijmaakt voor een stijging richting $0,5333 en mogelijk hoger naar $0,685. Het kritieke invalidatieniveau ligt bij $0,2300; een daling onder dit niveau zou ons bullish scenario ongeldig maken.

 

Op de lange termijn blijven we optimistisch over ADA. Als de koers in deze zone een solide basis vindt en het ending diagonal wave patroon voltooidt, verwachten we aanzienlijke stijgingen. In de Discord groep blijven we alert op verdere koersontwikkelingen en houden onze posities nauwlettend in de gaten voor eventuele aanpassingen.”

Datum analyse: 12 mei. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/vbEEv5vY/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze Discord community vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Je betreed hier een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Praat mee op Discord

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.


Post Views: 0

De markt een stapje voor blijven? Join onze bruisende Discord-community met meer dan 12.000 leden! Hier kun je eenvoudig discussiëren over de laatste crypto-trends en verwachtingen.Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment