Cardano (ADA) lijkt klaar voor grote uitbraak uit belangrijke zone

Petra van der Werf


Cardano (ADA), een blockchain-platform dat zich onderscheidt door een wetenschappelijk onderbouwde aanpak, wordt vandaag uitgelicht.

Onze analyse duikt in de koersverwachting van ADA, met inzichten uit onze Discord omgeving. Hier delen we wekelijks meer dan 20 analyses en livestreams.

Bitcoin start nieuwe trend: prijsrecord van $78.700 in zicht

Bitcoin start nieuwe trend: prijsrecord van $78.700 in zicht

Technische analyse cardano (ADA) koers

Cardano beweegt al een tijdje voornamelijk zijwaarts in de groene koopzone. Onze analisten verwachten nog een laatste dip voordat koers eindelijk omhoog uitbreekt. Dat legden zij onlangs als volgt uit in de Discord groep:

“ADA bevindt zich momenteel in een correctieve fase binnen een Elliott Wave patroon. We hebben een aanzienlijke daling gezien die ADA in de groene koopzone tussen $0,35 en $0,51 heeft gebracht, wat overeenkomt met de 78,6% en 50% Fibonacci-niveaus.

 

De daling die we hadden verwacht vanwege de bearish divergence op de RSI lijkt nu te worden voltooid. Wij verwachten dat de koers uiteindelijk in de zwarte zone bij de $0,40 terecht zal komen. 

 

Op de langere termijn blijven we optimistisch en verwachten we dat ADA aanzienlijk zal stijgen. Onze doelen liggen rond de $0,70 en mogelijk hoger. “

Datum analyse: 20 mei. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/9zJo69wA/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze Discord community vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Je betreed hier een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Praat mee op Discord

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.


Post Views: 127

De markt een stapje voor blijven? Join onze bruisende Discord-community met meer dan 12.000 leden! Hier kun je eenvoudig discussiëren over de laatste crypto-trends en verwachtingen.Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment