Bitvavo viert bitcoin groei – alle Nederlanders €20 gratis crypto

Petra van der Werf


Veruit de grootste en meest gebruikte crypto beurs in Nederland met meer dan een miljoen Nederlandse gebruikers is Bitvavo. Dagelijks werkt Bitvavo aan het bevorderen van crypto-adoptie onder Nederlanders, en biedt in dit streven, met de aanhoudende groei van bitcoin, zelfs gratis crypto aan.

Voor lezers van Crypto Insiders biedt Bitvavo Nederlanders momenteel 20 euro gratis crypto naar keuze aan.

Bitvavo blijft groeien

Sinds de afgelopen crypto bearmarkt is Bitvavo flink gegroeid. En ook de cijfers liegen er niet om. Vorige week werd er namelijk een gigantische mijlpaal bereikt. Het dagelijkse handelsvolume op de crypto exchange passeerde het astronomische bedrag van $1 miljard. En daarmee mag Bitvavo een grote speler worden genoemd in de cryptowereld.

Bitvavo zet met de sterke groei niet alleen zichzelf op de kaart maar ook de Nederlandse cryptosector als geheel. Ook kondigde de cryptobeurs al mooie plannen aan voor uitbreidingen naar andere Europese landen met als streven de grootste cryptobeurs van Europa te worden. Kortom, Bitvavo is het vlaggenschip van de Nederlandse crypto-industrie, en daar mogen we met z’n allen best trots op zijn.

Gratis crypto bij Bitvavo, zo doe je mee

Ook kunnen wij met trots mededelen dat Crypto Insiders al langere tijd een sterke samenwerking met Bitvavo heeft. Daarom kunnen wij onze lezers een lucratieve mogelijkheid aanbieden. Elke nieuwe gebruiker van Bitvavo kan in het kader van deze samenwerking namelijk 20 euro aan crypto claimen. 

Hoe werkt dit precies? Via deze pagina kun je gemakkelijk een account aanmaken en je eerste 20 euro aan crypto claimen. Deze 20 euro kun vervolgens zelf omzetten in welke crypto je maar wil. Wil je dus bitcoin (BTC), dogecoin (DOGE) of bijvoorbeeld ripple (XRP)? Het kan allemaal. Het aanbod van Bitvavo bestaat momenteel uit meer dan 200 verschillende soorten cryptomunten. Je hebt dus keuze genoeg.

De cryptomarkt lijkt aan de vooravond te staan van een geweldig restant van 2024. Dus wie weet wat deze 20 euro over een jaartje waard kan zijn. 

20 euro gratis pakken

Wil je voordat je je registreert bij Bitvavo nog even alles rustig bekijken? Dat kan. Om meer te weten te komen over Bitvavo kun je op deze pagina onze Bitvavo review lezen.


Post Views: 95Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment