Bitcoin klimt weer op, altcoins kleuren massaal groen

Petra van der Werf


Bitcoin (BTC) staat vandaag weer netjes in het groen en hikt tegen de piek aan die eerder deze maand werd neergezet. De koning der crypto staat met 2,1% in de plus en ook een meerderheid van de altcoins beleeft een goede dag, met hier en daar een flinke uitschieter.


Bitcoin koers afgewezen op $53.000, markt maakt forse duik

  • icon-marktupdates

    Marktupdates

Blik op de crypto markt

De totale marktkapitalisatie, de waarde van alle cryptocurrencies bij elkaar, is met een mooie 1,8% gestegen naar $2,13 biljoen in de afgelopen 24 uur. Nog altijd bevindt de crypto markt zich dus ruim boven de $2 biljoen in totale waarde.

Bitcoin is momenteel te koop voor een prijs van €48.432 op de Nederlandse crypto exchange Bitvavo. Over de afgelopen 24 uur is dat een stijging van 1,85%. Op de in Dubai gesitueerde exchange Bybit powered by SATOS komt de prijs daarmee uit op $52.680.

De hardste stijgers, waaronder VET

VeChain (VET), NEAR Protocol (NEAR) en Mantle (MNT) zijn vandaag de hardst gestegen cryptocurrencies uit de top. Alledrie staan ze met dubbele cijfers in het groen, wat benadrukt dat vandaag weer een goede dag is voor de cryptomarkt.

  • VET is met 11,2% gestegen tot $0,0492
  • NEAR is met 10,5% gestegen tot $4,10
  • MNT is met 10,1% gestegen tot $0,915

Alledrie de munten beleven daarnaast sowieso een goede maand. VET is over over de afgelopen 30 dagen met maar liefst 74,9% gestegen, NEAR met 41,3% en MNT met 39,8%


🚀 Nederlanders maken lezers van Crypto Insiders vandaag SHIBA miljonair; pak jouw gratis 1.000.000 SHIB

  • Advertentie
  • Anycoin Direct

De hardste dalers, waaronder FIL

Filecoin (FIL), Kaspa (KAS) en OKB (OKB) zijn de hardste dalers van de afgelopen 24 uur in de top 50. Deze 3 altcoins zijn respectievelijk met 3,6%, 2,5% en 1,0% gedaald. Relatief kleine dalingen. Filecoin en Kaspa staan daarnaast over de afgelopen 30 dagen nog met meer dan 50% in het groen.


🚀 Nederlandse exchange viert aankomende bullmarkt: iedereen €10,- gratis crypto

10 euro gratis crypto naar keuze

Ben je op zoek naar een betrouwbare partij om crypto zoals bitcoin of ethereum te kopen? In samenwerking met Crypto Insiders geeft het Nederlandse handelsplatform Bitvavo 10 euro gratis aan nieuwe gebruikers.

Pak €10,- gratis!


Start gratis met crypto 📈: Alle Nederlanders krijgen hier €10,- gratis crypto

Het belangrijkste crypto nieuws van de afgelopen dag

Vandaag was te lezen dat het aanbod van bitcoin op grote exchanges aan het opdrogen is. Dit is een ontwikkeling die grote invloed kan hebben op de koers van de koning der crypto. Honderden miljoenen dollars zijn inmiddels van exchanges gestroomd.

Een dergelijke uitstroom wordt over het algemeen gezien als een enorm positief signaal. Het suggereert namelijk dat veel investeerders op grote schaal BTC aan het kopen zijn.


Post Views: 0Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment