Bitcoin, Ethereum, Trump & meer

Petra van der Werf


In deze video bespreek ik weer de huidige staat van de cryptomarkt, met speciale aandacht voor de Fear and Greed Index die momenteel op 75 staat, en dat is een positief teken.

Ik deel natuurlijk ook nieuwe analyses van bitcoin (BTC) en verschillende altcoins zoals algorand (ALGO), vechain (VET) en ethereum (ETH). Ook bespreek ik het recent groot nieuws zoals de goedkeuring van spot ethereum-ETF’s en de positieve uitspraken over crypto van Trump.

Ben je benieuwd naar mijn analyses en wat mijn koersverwachtingen zijn voor de komende tijd? Bekijk dan mijn video hierboven!

Join de Cryptonite Familie!

Corné Marchand is sinds de bull-run van 2017 actief in het beleggen en traden van cryptocurrencies. Sinds januari 2021 is hij een eigen online platform gestart waarmee hij inmiddels al meer dan 2.500 mensen heeft geholpen om winstgevend te leren investeren en traden in crypto.

Wat onderscheidend is aan de methodes van Corné, is dat alles in jip-en-janneketaal wordt uitgelegd. Zo is het gemakkelijk voor iedereen te begrijpen, wat Corné ook terug ziet bij zijn leden. Mannen en vrouwen, van jong tot oud, zijn aan de slag gegaan met de Cryptonite methodes en traden nu winstgevend.

Corné zijn slogan: ‘’kom bij de kleine groep met wolven en verlaat de kudde met schapen.’’

Wil je meer leren over de methodes van Corné, dan kun je je aanmelden voor zijn gratis cryptocurrency training.

Eerst wat meer te weten komen over Corné Marchand en zijn platform? Klik dan op deze link!


Post Views: 21Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment