Bitcoin cash kan flink dalen, maar groene zone biedt nieuwe kansen

Petra van der Werf


Bitcoin cash (BCH), ontstaan uit een hard fork van bitcoin en ontworpen voor snellere en goedkopere transacties, staat vandaag centraal in onze analyse.

We verkennen de koersverwachting voor BCH, met inzichten uit onze Discord omgeving. Hier delen we wekelijks meer dan 20 analyses en livestreams.

Nieuwe instapkansen voor bitcoin cash (BCH)

Bitcoin cash lijkt op het punt te staan een forse daling te maken, maar dat kan ook leiden tot nieuwe kansen. Dit legden de analisten van Crypto Insiders onlangs als volgt uit:

“BCH beweegt de laatste maanden vooral zijwaarts. Wij verwachten dat we nog een flinke daling zullen zien die de koers richting de groene koopzone zal brengen, die tussen de 50% en 78,60% Fibonacci, oftewel tussen de $226 en $405 ligt.

 

Wij zien namelijk een ABC Elliott Wave patroon ontstaan als de  innerwaves van de wave 2 van een groter Elliott Wave patroon. Dat wil zeggen dat we nog een C wave omlaag verwachten. Zodra we deze krijgen, zullen we overwegen om BCH te kopen.

 

Op dit moment houden we ook de ‘daily demand’ zone in de gaten, aangezien we hier veel steun verwachten. Hierdoor is de groene koopzone vrij groot, maar deze kunnen we verder specificeren op basis van de prijsactie. We blijven in de Discord groep alert op verdere ontwikkelingen om het juiste instapmoment te bepalen.”

Datum analyse: 4 juni. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/zIVaFSOB/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze Discord community vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Je betreed hier een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Praat mee op Discord

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.


Post Views: 0Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment