Bitcoin cash (BCH) kan nog fors dalen, maar kan opveren in blauwe zone

Petra van der Werf


Bitcoin Cash (BCH), ontstaan uit een afsplitsing van Bitcoin om snellere transacties en lagere kosten te bieden, is het focuspunt van deze analyse.

We onderzoeken de koersverwachting voor BCH met een analyse uit onze Discord omgeving, waar leden en experts regelmatig frequent hun visies en strategieën uitwisselen.


Dogecoin (DOGE) in groene zone, signaal voor grote koersstijging

Technische analyse BCH koers

Bitcoin cash is na een flinke stijging ook weer flink gedaald. Het ziet er echter naar uit dat de daling nog niet voorbij is voordat BCH weer zijn opwaartse trend kan hervatten. Dat legden de analisten van Crypto Insiders onlangs als volgt uit in de Discord groep:

“BCH had in maart een opmerkelijke stijging van meer dan 130% laten zien, wat duidt op een sterke bullish trend. Echter, momenteel zien we dat de koers flink terugvalt, een beweging die we mogelijk zien doorzetten tot ongeveer $330.

 

Op dit prijsniveau ligt een sterke steunzone waarvan we verwachten dat deze het verdere dalen van de koers kan opvangen. Zodra BCH de steunzone rond $330 bereikt, verwachten we dat de koers zich zal herstellen en de oorspronkelijke stijgende trend zal voortzetten.

 

De eerste significante weerstand na deze heropleving zal waarschijnlijk rond de $570 zijn, een niveau waar eerder pogingen tot verdere stijging zijn gestuit. Kortom, hoewel de koers momenteel onder druk staat, biedt de naderende steunzone een belangrijke kans voor BCH om zijn stijgende trend te hervatten.”

Datum analyse: 16 april. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/7wPkmXOs/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze Discord community vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Je betreed hier een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Praat mee op Discord

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.


Post Views: 0Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment