Benjamin uit Winter Vol Liefde verklaart litteken van 40 centimeter

Petra van der Werf‘Ik ben geboren met een Sprengelse deformiteit’, vertelt Benjamin in een Q&A op zijn Instagram-pagina. ‘Dat is een aandoening waarbij je schouder (mijn linker) is vergroeid in je nek. Op m’n achtste ben ik hieraan geopereerd’, bekent hij. De operatie heeft zijn sporen nagelaten, want naar eigen zeggen heeft Benjamin een litteken van veertig centimeter op zijn rug.

Benjamin is momenteel te zien in Winter Vol Liefde. Hij is één van de kandidaten die op zoek is naar een partner. Terwijl zijn zoektocht in volle gang is, raken kijkers niet uitgesproken over zijn houding en dan met name zijn schouders. Ook zijn moeder maakt er een opmerking over en ziet het aan zijn schouders wanneer Benjamin gespannen is.

In het programma praat Benjamin meermaals over de kaakoperatie die hij heeft laten doen. Zijn bovenste kaak stond namelijk te ver naar achteren, waardoor hij naar eigen zeggen ‘een centenbakkie’ kreeg. Daar is Benjamin tweeënhalf jaar geleden om cosmetische redenen aan geopereerd.

Een nieuwe aflevering van Winter Vol Liefde zie je van maandag tot en met donderdag om 20.30 uur bij RTL 4. Afleveringen terug- of vooruitkijken kan bij Videoland.Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment